Microsoft'un tepesinde bir Türk

Erdem Erkul, Microsoft'un 79 ülkedeki planlamasından sorumlu olacak.

Microsoft'un tepesinde bir Türk
Microsoft'un tepesinde bir Türk
GİRİŞ 11.10.2013 14:32 GÜNCELLEME 11.10.2013 14:32

Bilişim sektörüne genç bir Türk damgasını vurdu. Microsoft, henüz 33 yaşında olan R.Erdem Erkul'a 79 ülkenin planlamasını emanet etti.

Microsoft'un 79 ülke'deki planlaması Erdem'den sorulacak

Bilişim alanındaki çalışmaları ile bir süredir adından söz ettiren Erkul, Ortadoğu ve Afrika'daki 79 ülkenin planlamasını yapacak. Erkul,yeni görevi kapsamında Orta Doğu Afrika ülkelerindeki ilgili yöneticiler, paydaşlar ile Microsoft'un ülkelerdeki yıllık planlarını hazırlamaları ve hayata geçirmeleri sırasında beraber çalışıp onlara destek sağlayacak.Bölge ülkelerinin planlarının hazırlanmasında özellikle kamu ilişkileri, eğitim, sosyal sorumluluk , teknoloji konularına odaklanacak. Erkul,Haziran ayında Harvard'ın düzenlediği bazı ülke bakanları ile CEO'ların da katıldığı toplantıya üst üste ikinci kez katılan Türk olarak dikkat çekmişti.

ERDEM ERKUL KİMDİR?

1980 yılında Ankara'da doğdu. İşletme, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanlarında Lisans ve Lisans sonrası eğitimlerini tamamladı. Harvard Universitesi'nde Ekonomik Kalkınma icin İnovasyon Programına ve E-devlet Merkezinde calışmalara katıldı. Girişimci olan Erkul, Dünya'nın önemli Uluslararası e-devlet portallarından birisi olan digital-government.net 'in de kurucusu ve editörü. Sivil toplum çalışmalarına onem veren ve aktif katılan Erkul, Türkiye Bilişim Derneği Başkan Yardımcısı olmasının yanında, ülkemizde gençlere , engellilere ve yaşlılara yönelik bir çok sosyal projeye imza attı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!