İnternet hem ucuzluyor hem 2 kat hızlanıyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Türk Telekom’un internet fiyatlarını ucuzlatacak kampanyasını onayladı.

İnternet hem ucuzluyor hem 2 kat hızlanıyor
İnternet hem ucuzluyor hem 2 kat hızlanıyor
GİRİŞ 23.07.2015 16:19 GÜNCELLEME 23.07.2015 16:56
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

BTK’nın internet sitesinde yayınlanan karara göre 1 Temmuz 2015 - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında internet abonesi olan tüketicilerden bağlantı ücreti alınmayacak.

BTK’nın onayladığı kampanyaya göre 1 Temmuz ile 30 Eylül tarihleri arasında internet abonelerinin nakil veya hat dondurma hizmetlerini de ücretsiz yaptırmalarına da imkan sağlandı. 01.07.2015 - 30.09.2015 tarihleri arasında Al-Sat ADSL ve VDSL, IP VAE ADSL/VDSL/Yalın ADSL/Yalın VDSL ve YAPA kapsamındaki aboneleri için İnternet Servis Sağlayıcılarından alınan nakil ücreti 21.80 TL alınmayacak.

Karar göre tüm İnternet Servis Sağlayıcılarına 01.07.2015-30.09.2015 tarihleri arasında Al-Sat, IP VAE kapsamında elde edecekleri toplam yeni aboneliklerin sistemde en az 6 ay kalmaları koşuluyla 130 TL destek her bir yeni abonelik verilecek.

BTK’nın onayladığı başka bir kampanya göre ise Türk Telekom’dan Noktadan Noktaya G.SHDSL ve Fiberlink hizmeti alan toptan ve perakende seviyedeki abonelerin 12 aylık abonelik taahhüdü karşılığında devre hızlarının hiçbir ilave ücret ödemeden 2 katına çıkarılacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • kahrolsun kapitalizm 8 yıl önce Şikayet Et
    internet elektrik su ve bankacılık hizmetlerini devlet tekelinde bulundurarak makul ücretle milliete hizmet vermeli ahmet mehmet para kazanmamalı bu hizmetlerden
    Cevapla
  • hahah 8 yıl önce Şikayet Et
    AKK Kaldır önce akk hangi ülkede akk var
    Cevapla
  • sulhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk Telekom demek ülkenin en önemli birimini bizden su parasına alıp ,bize fahiş fiyattan yarım yamalak hizmet vermek demektir.inanıp da onlara para kazandırmayınız
    Cevapla
  • Ümit 8 yıl önce Şikayet Et
    Eski band ve trafik söz konusu olduğunda 3 Mbit adil kullanım kotası makul düzeyde denilebilirdi. Günümüz mevcut hız ve band genişliğinde adil kullanımda artık normal çözünürlükte videolara baktığınızda size verilen bu sınır sizi 8.7 saat normal hızda kullanabilir geri kalan 29 gün 15.3 saat boyunca 3 Mbit hızınız olur yani hız YALAN olur. Duyun sesimizi müşterileri ahmak yerine koyuyorsunuz.
    Cevapla
  • Aden 8 yıl önce Şikayet Et
    sadece Bağlantı ve nakil ücretlerini almıyorlar ..bunun neresinde indirim var biri söleyiversin.. hala dünyanın parasını ödüyoruz yapacaklarsa sabit ücreti kaldırsınlar fiyatları geriye çeksinler her sene 5 tl zam yapıyorlar sorada indirim vızıltıları..İki cihanda da hakkımı haram ediyorum..bunlara ve bunlara bu imkanı verip milleti soyduranlara..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!