PUBG hile yapanları uyardı: 10 yıl ceza alacak!

PUBG, hile yapanları resmi Twitter hesabı üzerinden yeniden uyardı. Dünya çağında büyük bir beğeni ile oynanan oyunda hileye başvuran oyuncuların hesabı neredeyse geri dönüşü olmayacak şekilde kapatılacak. Yapılan açıklamaya göre 3500 kişinin hesabı şimdiden 10 yıllığına kapatıldı.

PUBG hile yapanları uyardı: 10 yıl ceza alacak!
PUBG hile yapanları uyardı: 10 yıl ceza alacak!
GİRİŞ 08.10.2019 09:40 GÜNCELLEME 08.10.2019 09:41

PUBG hileye başvuran kullanıcılar hakkında Resmi Twitter üzerinden açıkma yaptı. Dünyanın çok sevilen online oyunlarından biri olan PUBG, hileye başvuran oyuncuları çok ağır bir şekilde cezalandıracağını duyurdu. Kısacası verilen ceza oyuncunun neredeyse hesabını bitiriyor. 

 

 

PUBG'DE HİLEYE BAŞVURANLAR AĞIR CEZALANDIRILACAK!

Dünya çağında 400 milyon civarında oyuncu sayısına sahip PUBG, online savaş oyunları arasın ezici üstünlüğünü korumaya devam ediyor. Fakat firma, söz oyun içerisinde hileye başvuran oyuncuların hesaplarını 10 yıllığına kapattığını duyurdu. 

 

 

Resmi Twitter üzerinden açıklama yapan firma, üçüncü parti uygulama üzerinden hile yapıldığını açıkladı ve bu konuda geniş çaplı bir ekip oluşturan şirket hile başvuranların gözünün yaşına bakmıyor. 

İşte resmi Twitter üzerinden yapılan açıklama;

 “Her oyuncu için adil ve eğlenceli bir oyun ortamı sunmaya ve hile yapmayı önlemeye çalışıyoruz. Bu konuyu çok ciddiye alıyoruz. Bu nedenle, hile yaptığı belirlenen her bir hesaba 10 yıllık yasak verilmiştir. Tüm oyunculara adil oyunun önemini hatırlatmak isteriz”

PUBG EYLÜL AYINDA 3500 HESABI 10 YILLIĞINA KAPATTI!

Durumun ciddiyeti üzerine üzerine düşen ve yasaklamaların devam edeceğini açıklayan firma, Eylül ayında 3500'ün üzerinde oyuncunun hesabını 10 yıl kullanıma kapattığını açıkladı. Buna ek olarak hesabı kapatılan oyuncuların listesini de yayınlayacağını belirten PUBG, listeyi her ay güncelleyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması