Yılmaz Özdil'den kan donduran yorum!

Soma'da 284 işçimizin şehit olduğu acı kaza sonrası Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in yaptığı yorum herkesin tepkisini çekti.

GİRİŞ 16.05.2014 20:45 GÜNCELLEME 17.05.2014 13:29
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Haber7 özel

Halk tv'de canlı yayına bağlanan Özdil, Soma'daki faciayı yorumlarken kullandığı "O işçiler için bu kaza normaldir hatta müstehaktır, Türkiye layığını buldu" sözü her kesimin kanını dondurdu.

Özdil, o işçiler Başbakan Erdoğan'ın Manisa ve İzmir'deki mitinglerine para karşılığı katıldıklarını ve Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunduklarını bu sebepten dolayıda bu kazanın onlara müstahak olduğunu söyledi.

ULUDERE'DE ÖLENLER İÇİN "KATIR" DEMİŞTİ

Yılmaz Özdil, Hürriyet'teki köşesinde Uludere'de yaşanan hava operasyonunda 34 kişinin hayatını kaybetmesi sonrası, ölenleri katıra benzeterek tepki çekmişti.

İşte Özdil'in skandal sözleri sarfettiği o program...

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 87
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    siz millete diz çökmezsiniz,. sermayeye çömelirsiniz...
    Cevapla
  • Ahmet YASAV 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunu söyleyen duygusuza. Bir söze bakarım laf mı diye.Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna söylememişler ÇAKILDAKLI diye böylelerine !. Müslüman TÜrk milleti Uyan lütfen, İçindeki düşman çok azdı, kimbilir belki madendeki faciayı bunlar yaptırdı ! Herkese aynı bakamayız artık, Mısırdaki gibi azınlığa boyun eğeceksek bunlar bizi diri diri yakar, Polis ve asker bizimle, zaten bunlarla hep çatışma halinde, Türkiyenin kendi kendini TEMİZLEME zamanı gelmiştir ! diyorum !
    Cevapla
  • mustafa arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Karbonmonoksit yazarlar. Bu millet 30 ittihat terakkicinin geçen yüzyılın başında Güney Afrika da Hollandalılarla sömürge savaşı yapan İngiliz konsolosuna galibiyet temennisinde bulunduktan sonra "Abdülhamit'den sizlerin elinizle kurtuluruz" demesine şahit oldu. Sonrasında memleketin hali malum... İhanet şebekesi bu ittihatçı zihniyeti bugün de yaşatan bu şer kafalara yazıklar olsun. Allah müstahaklarını versin.
    Cevapla
  • saaman saaman 9 yıl önce Şikayet Et
    bulgristanli turk . millet gorsun KIM DOST KIM DUSMAN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!