Sabretmenin önemi Cuma Sohbetleri'nde

Muhsin Bay’ın sunduğu Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı Cuma Sohbetleri’nde sabretmenin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek

Sabretmenin önemi Cuma Sohbetleri'nde
Sabretmenin önemi Cuma Sohbetleri'nde
GİRİŞ 27.03.2015 09:30 GÜNCELLEME 03.04.2015 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7’de Cuma günlerinin maneviyatını ekrana taşıyan Cuma Sohbetleri’nde bu hafta karşılaşılan bir bela karşısında sabretmenin önemi üzerine konuşulacak. Elif’te ise Melek ve Zeynep’in hayatlarını yeniden kurmak için yaptıkları ekrana taşınacak. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam Hızlı Teslimat ile macera dolu dakikalar yaşanacak. Çağlayan Adliyesi’nde yaşanan rehine krizi Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunduğu İskele Sancak’ta değerlendiriliyor.

Cuma Sohbetleri – 09:30

Muhsin Bay’ın sunduğu emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetiyle katıldığı, Cuma Sohbetleri’nde bugün sabretmenin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. 

Elif – 19:45

 
Melek, ailesinin geleceği için yeni bir hayata adım atarken, Zeynep ve Elif’le birlikte hayaller kurar. Gonca ve Veysel CD’yi bulabilmek için harekete geçerler. Arzu’nun hiç beklenmedik akıbeti, herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Arzu’nun içinde bulunduğu durum Melih ve Kenan’ı çok şaşırtacaktır.

Hızlı Teslimat  - 20:45

Bir bombanın patlamasını engelleyen bir motosiklet sürücüsüyle ilgili olaylardan bahseden 2011 yılının dev projesi. Büyük bir komplo ve muhteşem aksiyon...

İskele Sancak  - 23:50

Kanal 7 Türkiye ve dünya gündemini İskele Sancak ile takip ediyor. Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen İskele Sancak’ta bu hafta; elektrik kesintilerinden rehine krizine Türkiye’de son günlerde yaşanan gelişmeler ele alınacak.
 

YORUMLAR 1
  • Hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğum günü kutlamak dinimizde vardır dedi ya daha da izlemem izletmem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası