Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı!

Tiyatro ve sinemanın başaralı oyuncularından 57 yaşındaki Sumru Yavrucuk, Güzellik Kraliçesi isimli oyunda yanlışlıkla antifriz içerek zehirlendi. Yaşanan bu olayın ardından Yavrucuk, hemen hastaneye kaldırıldı. Yavrucuk'un hastaneye kaldırılmasıyla alakalı emniyet araştırma başlattı.

Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı!
Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı!
GİRİŞ 05.12.2018 11:04 GÜNCELLEME 05.12.2018 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muğla’nın Marmaris İlçe Belediyesi'nin bir ay sürecek yılbaşı etkinliklerinde Armutalan Kültür Merkezi'nde Leeanane'nin Güzellik Kraliçesi isimli oyunda sahne alan sinema, tiyatro, yönetmen ve dizi oyuncusu Sumru Yavrucuk rol aldığı oyunda kendisine su diye verilen antifrizi içerek kusmaya başlayınca hastaneye kaldırıldı. Özel bir hastanede gözetim altına alınan Yavrucuk'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikeyi atlatan Yavrucuk'un bir sıkıntı yaşamaması için hastane yetkililerince hastanede gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Yavrucuk'un hayati tehlikesi bulunmuyor. Bu arada Yavrucuk’a içirilen antifrizin oyun alanında ne aradığı, ne amaçla orada olduğu emniyet yetkililerince araştırılıyor.

 

 

YORUMLAR 2
  • anadolu ligi 5 yıl önce Şikayet Et
    kaza ile antifiriz içmek, çok ilginç bir olay, nerede olmuş bu olay oto tamirhanesinde falan mı?
    Cevapla
  • bursalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bunca yıllık tamirciyim ben bilem sağdece tadına baktım abla nasıl oldu bu iş geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor