Seda Sayan: Hayrünnisa Gül sınıf arkadaşım

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül ile Çemberlitaş Kız Lisesi’nde okul arkadaşı olduklarını açıkladı. Sayan, bir iddiada da bulundu.

Seda Sayan: Hayrünnisa Gül sınıf arkadaşım
Seda Sayan: Hayrünnisa Gül sınıf arkadaşım
GİRİŞ 03.09.2007 09:40 GÜNCELLEME 03.09.2007 09:40
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Seda Sayan’ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’le aynı okulda okuduğu ortaya çıktı. İstanbul’da Çemberlitaş Kız Lisesi’nde aynı dönem okul arkadaşı olduklarını yıllar sonra öğrenen Seda Sayan, yalnızca Hayrünnisa Gül’ün değil, Yasemin Yalçın ve Erkan Mumcu’nun eşi Işın Mumcu’nun da okul arkadaşları olduklarını söyledi.


Aktüel TV programı mikrofonlarına o dönemi anlatan Sayan, 'Orta halli hatta fakir ailelerin çocuklarını gönderdikleri bir okuldu. Ben de çok fakir bir ailenin kızıydım. Babam beni o liseye yazdırdı. Çok güzel bir okuldu. Bizim için çok önemli bir okuldu. Arkadaşım da Hayrünnisa Gül hanımefendiydi. Görüyorsunuz, Çemberlitaş Kız Lisesi’nden ne değerler çıkıyor' dedi.


 


Hayrünnisa Gül, Çemberlitaş Lisesi öğrencisi iken çektirdiği fotoğrafı.


Memlekete hizmet etmek için politikaya girmek istediğini söyleyen Sayan, 'Sevenlerimin desteğiyle kesinlikle siyasete atılacağım. Vallahi de billahi de bu memlekete bir şeyler yapabilmek için politikaya gireceğim' diye konuştu.

YORUMLAR 22
  • ibrahim kaman 16 yıl önce Şikayet Et
    SİYASETE Mİ GİRECEN?? :D. merak ediyorum kaç kişiye adam akıllı bi faydan dokundu da mecliste koca bi millete hizmet etmekten bahsediyosun. düşünsenize meclis kürsüsünde konustuğunu allah korusun kesin birilerine bağırır çağırır bi de ordan şopar havası patlatırsa tamam o zaman curcuna başlar. sen sabah programı yapmaya devam et bu kapasiteyle ancak bu kadar cok bile...
    Cevapla
  • özge efe 16 yıl önce Şikayet Et
    fotoğraf. haber7 size hayrünnisa hanımın başı açık fotoğrafını yayınlamak hiç yakışıyor mu?lütfen biraz daha dikkat...
    Cevapla
  • fair monarch 16 yıl önce Şikayet Et
    seda hanım!. seda hanım!iyilik yapmak hayır yapmak istiyorsanız siyaset tek yol değildir.eğer samimiyseniz sizin ayaklarınıza kapanarak yalvarıyorum.gidin ıraktan göç edip şamda fuhuşla geçinmek zorunda kalan binlerce kadın kızdan bir aileye aylık olarak gıda yardımı yapın.allah aşkı için.yaygınlaştırın bunu sizin çevreniz vardır.oralarda çaresizlikten kadınlar fuhuşla geçiniyor.
    Cevapla
  • ismail mutlu 16 yıl önce Şikayet Et
    yaaaa. bu ampülcüler bu kadar demokrat işte.işinize gedimi demokratsınız,isinize gelmedimi değil.gün gelir birileride size böyle davranırsa ne olacak. demokrasi,adalet,hukuk,hak herkese lazım.sedayı savunmak için yazmıyorum sizin ikiyüzlülüğünüzü göstermek için yazdım.yoksa banane sedadan
    Cevapla
  • normal normal 16 yıl önce Şikayet Et
    seda inanki türkiyenin sana ihtiyacı yok. seda türkiye siyasetinin ne sana ne de orduya ihtiyacı var. ordu kışlasında seda podyumda kalsın. ayrıca hayrunnisa hanımın açık fotosunu koyarken izin aldınız mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir