Rüyada erkek bebek görmek ne anlama gelir? Hamile birinin erkek görmesi...

Rüyada erkek bebek görmek müjdelerin habercisidir. Rüyada erkek bebek sevince, neşeye, mutluluğa, servete ve baht açıklığına işaret eder. Genel anlamda iyiye yorumlanan erkek bebek, görülen şekle göre farklı tabirleri de vardır. Hamile biri rüyasında erkek bebek gördüyse, bekar biri gördüyse değişik olaylara işaret edebilir. İşte rüyada erkek bebek görmenin tabiri

Rüyada erkek bebek görmek ne anlama gelir? Hamile birinin erkek görmesi...
Rüyada erkek bebek görmek ne anlama gelir? Hamile birinin erkek görmesi...
GİRİŞ 25.04.2019 15:07 GÜNCELLEME 25.04.2019 15:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rüyada erkek bebek görmenin genel anlamı hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Rüyada erkek bebek görmek, istenilen bir şeyin gerçekleşmesine, müjdeye, hedefe ulaşmaya ve rahata ermeye yorulur. Rüyada erkek bebek görmek devletten beklenen bir kağıt, bir imza veya bir haberin en kısa zamanda iyi bir şekilde sonuçlanacağına da işarettir. Genel anlamda iyiye yorumlanan rüyada erkek bebek görmenin farklı başlıklara göre detaylı tabiri...

ERKEK BEBEK DOĞURMAK

Rüyada erkek bebek doğurmak dünyadaki borç ve sıkıntılardan kurtulup kısa sürede rahata ereceğine delalettir. Rüyada erkek bebek doğurduğunu göre kimsenin bütün hareketler herkes tarafından saygı ile karşılandığına yorumlanır.

Rüyada Erkek Bebek

ERKEK BEBEĞİN YÜRÜMESİ

Rüyada erkek bebeğin yürüdüğünü ve size doğru geldiğini görüyorsanız bebeğiniz varsa sağlıklı bir şekilde büyüyeceğine işaret eder eğer bebeğiniz yoksa bir iş kurduysanız veya yeni bir işe geçtiyseniz o zaman da bu yeni bulunduğunuz yerde başarıyı sağlıklı bir şekilde kısa bir emekleme evresi sonunda elde edeceksiniz şeklinde yorumlanır.

UZUN VE KISA SAÇLI ERKEK BEBEK

Rüyada uzun saçlı erkek görmek, rüya sahibinin yıllarca sürecek bolluğun ve her alanda bereket içinde olmasına işaret etmektedir. Rüyada kısa saçlı erkek bebek görmek, çalışma hayatı içerisinde sıkıntısı olanlar için bir müjde niteliğindedir. İleri ki yıllarda sıkıntılarının çözüleceğine yorumlanmaktadır.

ÖLMÜŞ ERKEK BEBEK

Rüyada ölü bebek görmek; kişi için korkutucu olan bu rüyanın mahiyeti de aynı doğrultuda uyarıdır. Bu rüyayı gören kişi için sevilen bir eşya, yakın vb. kayıplar yaşanabilir.

TEMİZ ERKEK BEBEK

Rüyada temiz ve giysisiz bebek görmek sevinç gözyaşları akıtmak anlamına gelir. Rüyada temiz bebek görmek sevinç ve mutluluk demektir.

Rüyada İkiz Erkek Bebek

İKİZ ERKEK BEBEK

Rüyada ikiz erkek bebek ya da çocuk görmek oldukça hayırlı bir rüyadır. Kişinin yaptığı duaların kabul olacağına delalet edilmektedir. Rüyasında erkek bebek çocuk görmek kişinin darlıktan çıkacağını göstermektedir.

AĞLAYAN ERKEK BEBEK

Rüyada ağlayan bebek görmek pek de iyi ve hayırlı değildir. Ağlayan bebek içine düşülecek olan zor durumlara, sorunlara ve üzüntüye neden olacak gelişmelere işaret eder.

ERKEK BEBEK EMZİRMEK

Rüyada bebek emzirmek; diğer tabirlerin tersine bebeğe süt vermek uyarı mahiyetli bir rüyadır. Rüyada bebek emzirmek savunmasız olan rüya sahibini yakınından ya da uzağından gelecek kötülükler için uyarır. Bu rüyayı gören kişi dikkatli olmalı ve temkinli davranmalıdır.

ERKEK BEBEĞİN ALTINI TEMİZLEMEK

Rüyada erkek bebek görmek ve onun altını değiştirmek kişinin hayatında ufak tefek sıkıntılar çıkacağı şeklinde yorumlanır. Ancak bu rüyaya göre kişi yaşadığı sıkıntılara göğüs gerebilecek, kurtuluşa erecektir. 

Erkek Bebek Altını Temizlemek

ERKEK BEBEK KUCAKLAMA NE ANLAMA GELİR?

Rüyada erkek bebek kucaklamak, bekar için yakın zamanda güvenilir bir kısmet olarak yorumlanır. Rüyada erkek bebek kucakladığını görmek, bekar genç kızlar için kıskanılan bir kısmet ile karşılaşmak anlamına gelmektedir.

HAMİLEYKEN RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK

Bu rüyayı gören kişi hamile ise, hamilelik dönemini sağlıklı bir şekilde atlatacağına ve bebeğiyle birlikte gelecek olan mala ve mülke işaret eder. Aynı zamanda hamile kadın tarafından görülen bu rüya doğacak olan çocuğun rızkının geniş olacağı şeklinde yorumlanır. 

YORUMLAR 7
  • Aysenem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ac bebek ne anlama gelir
    Cevapla
  • Aysenem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda bir aydir ac kalan erkrk bebek gordum
    Cevapla
  • dilek 4 yıl önce Şikayet Et
    hamileyim ruyamda biri bana diyirki erkek bebeyin olacak
    Cevapla
  • Merve 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki oldumu
    Cevapla
  • nebile 4 yıl önce Şikayet Et
    oldu mu?
    Cevapla
  • Eftal 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda erkek bebek gördüm
    Cevapla
  • Heja 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki cinsiyeti ne oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor