Sarıgül bu defa kendi korumasını tartakladı

Mustafa Sarıgül, bu defa korumasını tartaklarken görüntülendi.

GİRİŞ 14.03.2014 22:28 GÜNCELLEME 15.03.2014 00:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Pendik'te esnaf ziyareti sırasında kalabalığın arasında kalan koruma bir anda Sarıgül'ün sert müdahalesiyle karşılaşınca ne yapacağını şaşırdı.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon günleri etkinliğine katılan ve burada bir vatandaşa yumruk aran CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Mustafa Sarıgül, yine benzer görüntüler sergilerken yakalandı. Ama bu defa mağdur kendi koruması oldu. Görüntülerde kalabalık arasında kalan koruma, Sarıgül'ün önünden çekilemeyince Sarıgül kendisine bir anda "Çekilsene önümden" diye bağırıp korumasının göğsünü yumrukluyor.

TRABZON GÜNLERİ'NDE DE VATANDAŞI YUMRUKLAMIŞTI

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de gerçekleştirilen Trabzon Günleri'ne katıldı.

Sarıgül, AK Parti'yi ve Başbakanı kinayeli eleştirince salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.

Salonda "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atılırken, Sarıgül'ün konuşmaları 'yuh' sesleriyle duyulmaz oldu. Sarıgül konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken protesto eden vatandaşa tepkisi sert oldu.

Başbakan'ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül salondan çıkarken orada bulunun bir vatandaşa vurma anı kameralarca kaydedildi. . Ayrıca Sarıgül'ün moralinin bozukluğu da objektifle yansıdı.


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • MEHMET TALAN 10 yıl önce Şikayet Et
    O ZAMAN TÜRKİYENİN YARISI VATANDAŞ DEGİL AKPARTİLİ GÖZÜYLE BAKIP TARAFSIZMI HİZMET YAPICAKSIN SARI GÜL. bu türkiyede bu zihniyetten kurtulunda ak partide bir muhalefetle yola devam etsin sizden muhalefet olmaz bu zihniyetle yarın seçimde olmazya kazandın akpartili setlerdeki yaşayanlarıda böyle yumrukluycaksın galiba gönlünden geçen bu allah sana bu fırsatı vermez boş yere hayal kurma bekle belki kılıçtaroğlununda bir kaseti çıkar onunda yerine sen gelirsin...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    Bismillahirrahmanirrahim بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ . haddini çok aşmış b,r aday bunun yerel yönetim için aday olacagına öncelikle psikoloja gitmesini öfke kontrol etmesini tafsiye ederim. siyaseti yerler altına düşürdü bari insanlığı yerler altında süründürmesin genel başkanı düşürüdü insanlığıda gerçi siyasetten tiksinti uyandırmaya mevcut olan ikdidara mahküm eden bir siyaset için müçadele ediyorlar . mualefetin yaptıgı ikdidara atı olarak yazılıyor.. bari susun evinizde oturunda daha iyi olur nasıl olsa istanbul yönetmeye talip olmadı genel merkez koltuk sevdalısı oldugu bilmeyen kalmadı.. anladık ikdidara ve seçmenine saygısı olmadıgı bari kendi seçmenine az da olsa saygısı olmasını tafsiye ederim
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 10 yıl önce Şikayet Et
    Istanbullu dıkkkaaaatttt . sarıgül gelıyor suratını seven hemen GArdıNı alsınn ..
    Cevapla
  • mehmet ünlü 10 yıl önce Şikayet Et
    Kaldıramaz bu yükü.... Demiştim , yine diyorum. Sarıgül bu yükü kaldıramaz.
    Cevapla
  • Kaan Erkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül'ün seçim vaadi. Seçimi kazanırsam sık sık vatandaşımın yanaklarından makas alıp yanaklarını okşayacağım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!