Sarıgül'den bir şiddet vakası daha

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, agresif, şiddet içeren eylemlerine bir yenisini daha ekledi.

Sarıgül'den bir şiddet vakası daha
Sarıgül'den bir şiddet vakası daha
GİRİŞ 20.03.2014 11:43 GÜNCELLEME 20.03.2014 11:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Pazar günü Şişli Belediyesi'nde gazetecilerle değerlendirme toplantısı yapan CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, gazetecilerin gözü önünde çalışanları azarladı, kalemi kırıp korumasına fırlattı ve “kovuldun” diye racon kesti.

Sarıgül'ün Şişli Belediye binasında bir grup gazeteciyle yaptığı toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu dahil yaklaşık 20 kişi bulunuyordu. Bir süre sohbet edildikten sonra birden elini masaya vurup arkada bekleyen ve koruması olduğu anlaşılan Serhat adlı şahsı masanın karşısına alıp önce azarladı, sinirden eline bir kalem geçirip kırdı ve “ kalemini kırdım, kovuldun oğlum” diye bağırdı.

ALLAH SANA SARIGÜL İLE ÇALIŞMA FIRSATI VERMİŞ

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, gazetecilerin orda olmasına aldırmadan şov yaptı, gece yarılarında çıkıp şehri dolaştığını anlatırken birden agresifleşip korumasına patladı.

Basın toplantısında kimsenin bir anlam veremediği bir şekilde aniden arka tarafta duran koruma müdürüne yönelip “gece 02.00'da aradığını ve ulaşamadığını” belirterek azarladı ve “uyumayacaksınız kardeşim” diye çıkıştı.

Tek başına dolaşmak zorunda kaldığını belirterek koruma müdürüne bağırmaya başlayan, Sarıgül, “Şimdi Serhatcım, bak kardeşim, hayat bir fırsat verir, senden ricam evladım hayat sana fırsat verdi. Sarıgül ile çalışıyorsun. Allah sana daha ne yapsın oğlum” dedikten sonra kalemi kırıp fırlattı ve ardından elini masaya vurup kovduğunu söyledi.

GECELERİ İSTANBUL'U DOLAŞIYORUM, SEN YOKSUN

Sarıgül, ayrıca gece nerelere gittiğini, hangi mahallelerde taksi duraklarını ziyaret ettiğini, ve bunu tek başına yaptığını üzerine basa basa söyleyerek ne kadar çalışkan olduğunu, halk adamı olduğunu anlatmayı da ihmal etmedi. Sarıgül'ün kendisini Allah'ın bir lütfu olarak yansıttığı konuşması izleyenleri şaşırttı.

BU YENİ VUKUATI DEĞİL

Mustafa Sarıgül daha önce de Trabzon Günleri'nde Feshane'de katıldığı etkinlikte siyaset konuşması üzerine vatandaşlar tarafından protesto edilmesi üzerine salonu terk ederken koridorda rastladığı bir kişiye yumruk atmıştı. Daha sonra yaptığı açıklamada o vatandaş için “Vatandaş değil, Ak Partili” diyerek bir gafa imza attı.

Sarıgül, daha önce de olaylı CHP genel kongresinde de kendisine itiraz eden Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'i yumruklayıp yaralamasıyla dikkat çekmişti.

Mustafa Sarıgül, ansızın agresfleşip şiddet hareketlerinde bulunması sık sık rastlanan bir durum haline geldi.

Sarıgül benzeri bir şiddet olayını Pendik'te esnaf ziyaretinde kalabalık arasında kalınca yanındaki korumasına ‘önümden çekilsene' diyerek tartaklama suretiyle gerçekleştirmişti.

Uzmanlar bu tür ani patlamaların kişilerin bilinçaltı hastalıklı bir durumun yansıması olabileceğini belirtiyor.

Haber 10

YORUMLAR 9
  • Maide Can 10 yıl önce Şikayet Et
    adaylık yaramadı. bu adamı hastaneye yatırmalılar kendini kontrol edemez hale geldi
    Cevapla
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... halkı döverek mi başkan olmayı düşünüyor.
    Cevapla
  • Meziyet Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    Normal. Alıştık biz bunlara. Eski eşi Aylin hanıma da şiddet uygulamıştı. hayat arkadaşına şiddet uygulayan biri İstanbulluya neler yapmaz. Sen işine bak Sarıgül, Kadir Topbaş İstanbul'u gayet güzel yönetiyor.
    Cevapla
  • Burak Atlas 10 yıl önce Şikayet Et
    Alıştık. Artık hergün bu tür haberleri görmeye alıştık, Şaşırmıyorum nedense.
    Cevapla
  • ali çanak 10 yıl önce Şikayet Et
    perişan oldu. yazık bunu kandırdılar başkan yapacağız diye oyunları tutmayınca bu da perişan oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu