Sinyal kesici jammerli Gürcü 2 hırsız yakalandı

Afyonkarahisar'da bir banka önünde sinyal kesici jammer yardımıyla otomobilden 12 bin lira çalan Gürcistan uyruklu 2 kişi Konya'da yakalandı.

Sinyal kesici jammerli Gürcü 2 hırsız yakalandı
Sinyal kesici jammerli Gürcü 2 hırsız yakalandı
GİRİŞ 22.03.2017 02:21 GÜNCELLEME 22.03.2017 02:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'da bir banka önünde sinyal kesici jammer yardımıyla sürücüsünün kapılarını kilitlemesini engel oldukları otomobilden 12 bin lira çalan Gürcistan uyruklu 2 kişi Konya'da yakalandı.

Afyonkarahisar'da dün öğle saatlerinde, Gürcistan uyruklu 51 yaşındaki Gocha Sıgua ile 33 yaşındaki Zaza Gabunıa, sinyal kesici jammer kullanarak sürücüsünün banka önüne park ettiği otomobilin kapılarının kilitlenmesini engelledi. İsmi açıklanmayan sürücü uzaklaştıktan sonra Sıgua ve Gabunıa, araçta, içerisinde Türk Lirası, Dolar ve Eurodan oluşan toplam 12 bin lira bulunan çantayı alarak kaçtı.

Soyulduğunu anlayan sürücünün şikayeti üzerine polis, şüphelilerin Antalya plakalı bir otomobille Konya yönüne gittiğini tespit etti. Konya polisi, şüphelilerin bulunduğu aracı, Yeni İstanbul Caddesi üzerinde durdurdu. İki şüpheli çaldıkları para çantasıyla birlikte gözaltına alındı. 

Araçta yapılan aramada, sinyal kesici jammer, fotoğraf makinesi ve dizüstü bilgisayar ele geçirildi. 

Şüphelilerin Konya'daki işlemlerinin ardından Afyonkarahisar'a gönderileceği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacaksa sanki ? Cezasımı var ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...