Elazığ'dan korkunç haber: Bir evde 6 kişi ölü bulundu!

Son dakika haberi... Elazığ’da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu.

GİRİŞ 31.03.2023 15:14 GÜNCELLEME 31.03.2023 15:56
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Elazığ’da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Olay, merkez Salıbaba Mahallesi Ümran Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen öğretmen Hüseyin F., henüz bilinmeyen bir nedenle eve girip ailesi ile tartıştı.

Tartışmanın ardından Hüseyin F., yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı. Hüseyin F., babası Cuma Ali, annesi Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut'a ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak intihar etti.

DOĞALGAZ KAÇAĞI İHBARI YAPILDI

Doğal gaz kaçağı ihbarı yapılmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri bölgeye intikal etti. İhbarın yapıldığı eve giren ekipler, içeride 6 kişiyi kafasından vurulmuş halde buldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, özel harekat ve destek ekipleri sevk edildi. İçeri giren sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede 6 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Hüseyin, Zeynep, Remziye, Cuma Ali, Yusuf ve Mesut F.'nin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 51
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ya bu nedir ya. Rabbim muhafaza eylesin
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Elaziğda her gün silahlı çatışma var emniyetin bünyesindeki silahtan fazlası sokak züppelerinde var bunların derhal önlem alınması lazım
    Cevapla
  • Istanbul34 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar aile gercekten aslen elazigli degillerdir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Hafiz, Ya Hafiz, Ya Hafiz
    Cevapla
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Aile bazen bir evlada eziyet ediyor onu dışlıyor onu ötekilerin fitnesi ile ayırıyor sonunda böyle faciadan yaşanabiliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek