Yerde bulduğu cüzdandan tam 5 bin TL harcama yaptı! Kıskıvrak yakalandı

Bursa'nın İznik ilçesinde yerde bulduğu cüzdandaki kredi kartı ve paraları harcayan şüpheli kıskıvrak yakalanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin farklı suçlardan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

GİRİŞ 14.04.2023 19:30 GÜNCELLEME 14.04.2023 19:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, İznik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan T. yolda yürüdüğü sırada yerde içinde para ve kredi kartları olan cüzdan buldu. Sahibine vermek yerine Hakan T. kredi kartları ve paralardan yaklaşık 5 bin TL harcadı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Şikayet üzerine harekete geçen ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda Hakan T.'nin İznik'ten Bursa şehir merkezine gittiğini tespit etti. Ekipler Bursa şehir merkezinde Hakan T.'yi kıskıvrak yakalanarak İznik'e getirdi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hakan T. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan farklı suçlardan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Köyün Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayret, tutuklanmış... İfadesini alıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmamışlar nasıl olduysa?! Eee.. söyleyin bakalım bu toplum mikrobunu kaç gün içeride tutacak sizin kanunlarınız? İlk mahkemede salacaksınız .
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    laik hukuk toplumu ifsat etti,suçlu kanundan korkmuyor,dürüst insanlar kanundan da suçludan da korkuyor,allahın hükmü tek çözüm
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    O yerde bulmamıştır sabıkası varsa
    Cevapla
  • deli veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm zordur,kabir daha zordur,ahiret hayatı çok daha zordur,hiç düşünmez misiniz?kul hakkıyla ahirete gitmek çok tehlikelidir,insanoğlu o büyük hesap gününde hakkını ister,orada ne edersin hiç mi aklına getirmezsin?bulunan bir emaneti sahibine ulaştırmak,özellikle MÜSLÜMAN olanların yapması gereken çok faziletli bir ameldir.
    Cevapla
  • İhsan Başerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç gün sonra çıkar aynı işi yapmaya devam eder. Ta ki şeş kaza kabirden birine veya hakim savcıya suç işlerse o zaman gerçek cezayı alır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu