Otomobilden bebek arabasının altına torpil atan 2 şüpheli yakalandı

Düzce'de yolda yürüyen annenin sürdüğü bebek arabasının altına, yanlarından geçen otomobilden torpil atıldı. Görüntüler başka bir otomobilin araç kamerasına yansıyınca plakası tespit edilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 18.06.2023 20:08 GÜNCELLEME 18.06.2023 20:54
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Körpeşler Mahallesi’nde meydana geldi. Anne K.A., 6 aylık bebeği ile birlikte akrabalarıyla eve giderken, yanlarından geçen beyaz renkli bir otomobilden torpil atıldı. Aile büyük panik yaşarken, otomobil hızla olay yerinden uzaklaştı. Olay ise başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Görüntüleri elde eden aile, durumu polise bildirdi. Kamera görüntülerinden tespit edilen araç ve plakasından yola çıkan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus timleri tarafından yakalanan Y.K. ve O.S.A. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.

"ÇOK KORKTUK"

Ailesinin yaşadığı olayı duyunca şoke olduğunu belirten baba Doğancan Acar, "Eşim amcamlarla birlikte dondurma yemeğe gidiyor. Dönerken yol kenarında yürüyorlar. Şahıslar araçla geçerken torpili yakarak 6 aylık bebeğimin olduğu bebek arabasına fırlatıyorlar. Torpil çok şükür bebek arabasının içine denk gelmiyor. Çocuk korkmuş ve ağlamış. Daha sonrasında biz de arkadan gelen bir aracın araç kamerasından plakalara ulaştık. Durumu emniyet güçlerine bildirdik. Onlar da gerekeni yaptılar. Polise çok teşekkür ediyorum. Bu tür olayların yaşanmaması için cezaları neyse çekmelerini istiyorum. Olayı ilk duyduğumda şahısları ben kendim bulup farklı yollardan çözmek istedim. Ama bunun doğru olmayacağını bildiğim için biraz daha sabır ve eşimin desteği ile emniyete gelmeyi tercih ettik. Panikledik. Çok korktuk. Hastaneye gitmek istedik ama çocukta bir şey olmadığını gördük. Önceliğimiz çocuk olduğu için sıkıntı olmayınca gelip şikayetçi olduk." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Türkiye Yüzyılı 10 ay önce Şikayet Et
    Suçlulara ceza vermesine bile izin verilmeyen zavallı Türkiyem...
    Cevapla
  • Amaçsız 10 ay önce Şikayet Et
    Bu işi siyasi tabana dayatanlar, Yazık sizelere, Ne alakası var bunun Akpartiyle Chp yele sütü bazuk her yerde bozuk
    Cevapla
  • Linux 10 ay önce Şikayet Et
    Bebek büyüyene kadar bez paraları tazminat olarak bu ipsiz sapsızlardan alınsın.Ayrıca en az 3 ay kamu hizmeti verilsin torpil attıkları sokakta Sokakları Temizleyen Süpürgeci Arkadaşların yanına yardımcı olarak verilsin istedikleri gibi kullansınlar ...
    Cevapla
  • AKHİLAL 10 ay önce Şikayet Et
    Sonuç ne? Adli kontrol şatıyla bilmem ne değil mi? Niye haber yapılıyor ki? Hastalıklı ruhlara cesaret verir insanların asabını bozar sadece...
    Cevapla
  • Sedat Sefa 10 ay önce Şikayet Et
    bu itleri serbest bırakacak adalet sistemimiz. yarın bunlar polise de bomba atacak. bırakın serbest kalsınlar. çok mu zor 5 hapishane daha yapmak bu itler için. memleketin sağlığı huzuru için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana'da başıboş köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!