Afyonkarahisar'da kahreden olay: 3 ve 13 yaşındaki iki kardeş canından oldu

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yaşanan olayda, 13 yaşındaki C.U., 3 yaşındaki kardeşi C.C.U.'yu gezdirmek için sürdüğü ATV'nin kontrolünü kaybederek bir evin istinat duvarına çarptı. Kazada iki kardeş hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'da kahreden olay: 3 ve 13 yaşındaki iki kardeş canından oldu
Afyonkarahisar'da kahreden olay: 3 ve 13 yaşındaki iki kardeş canından oldu
GİRİŞ 04.08.2023 23:53 GÜNCELLEME 04.08.2023 23:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Emirdağ ilçesine bağlı Yenikapı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 yaşındaki erkek kardeşi C.C.U.’yu bindirdiği ATV ile gezintiye çıkan 13 yaşındaki ağabeyi C.U., köy içerisinde dolaştığı esnada henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

DUVARA ÇARPAN ATV'DEKİ İKİ KÜÇÜK KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Kontrolden çıkan ATV ardından bir evin istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada yaralanan iki kardeş çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olan kardeşler yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası jandarma tarafından yapılan incelemede ATV’nin tescilsiz olduğu ortaya çıkarken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Öte yandan, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’de hastanede çocukların ailelerini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    kahreden olay demeyin, Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun deyin
    Cevapla
  • Saka 8 ay önce Şikayet Et
    Yazık değil mi o aracı çocuklara veriyorsunuz diyecek söz bulamıyorum, kardeşim scoter,bisiklet,motor,atv bunlar tehlikeli aletler çocuklara vermeyin verirseniz partklarda olacak şekilde verin
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    ALLAH ım sen sabır ver
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız