Zonguldak'ta çok sayıda ilaç içen genç kız hastaneye kaldırıldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde çok sayıda ilaç içen 22 yaşındaki genç kız odasında hareketsiz halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kızın tedavisi sürüyor.

Zonguldak'ta çok sayıda ilaç içen genç kız hastaneye kaldırıldı
Zonguldak'ta çok sayıda ilaç içen genç kız hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 22.08.2023 21:01 GÜNCELLEME 22.08.2023 21:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam ilçeye bağlı Perşembe beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki N.D. isimli genç kız çok sayıda ilaç içti. Genç kız, ailesi tarafından odasında yerde hareketsiz halde yatarken bulundu.

Boş ilaç kutularını yerde gören aile endişeye kapılıp 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kıza ilk müdahaleyi yaparak ambulansa bindirip Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Genç kızın tedavisi halen devam ediyor.

 

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ya hak 8 ay önce Şikayet Et
    takipçi sayısı düşmüştür
    Cevapla
  • Human 8 ay önce Şikayet Et
    Bir psikolg tan dinlemiştim, Sanılanın aksine erkekler kadınlardan daha duygusaldır, şairler hep erkektir, duygusal söz şarkı yazarları erkektir, aşkına karşılık bulamayıp intihar edenlerin çoğu erkektir. Kadın zayıf yaratıldığı için duygusal zannedilir ama gücü eline geçiren her kadın ortalama bir erkekten daha despottur Demişti. Bu haberi okuyunca aklıma geldi.
    Cevapla
  • Perṣembeli67 8 ay önce Şikayet Et
    Dertrn ziyade aṣk meṣk sevdiği terk etmiṣtir..Belki..Aile ilgilrndiğine göre
    Cevapla
  • Neme lazım sultanı 8 ay önce Şikayet Et
    Türkiyemiz de intihar insan öldürme vb. olaylar artı araştırılması ve önlem alınması gerekli
    Cevapla
  • SİBGATULLAL 8 ay önce Şikayet Et
    Ali seni TEBRİK ediyorum ne müthiş ne HACCAK tespit.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller