"Eski sevgilimin ailesi tarafından kaçırılıp cinsel saldırıya uğradım" iddiası

Ankara'da bir genç eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını iddia ederek, 2 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Serbest bırakılan şüpheliler hakkında yeniden gözaltı kararı verildi.

GİRİŞ 24.08.2023 21:53 GÜNCELLEME 24.08.2023 21:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Etimesgut ilçesinde yaşayan Recep K., iddiaya göre 16 Ağustos'ta, eski sevgilisi Beyzanur B.'nin dayısı Necmettin B. ve ağabeyi Gürkan B. tarafından kaçırılarak Ayyıldız Mahallesi'ndeki ıssız bir alana götürüldü. Necmettin B. ve Gürkan B., Recep K.’nin Beyzanur B.'den uzak durmasını isteyerek darbetti. Dayı ve ağabey daha sonra Recep K.’nin üzerindeki kıyafetleri çıkarttırıp, telefonla video çekerek cinsel saldırıda bulundu. Ardından otomobile bindirilen ve arabayla Beyzanur B.'nin babasına götürülen Recep K., araç durduğu sırada inip, kaçtı. Hastaneye gidip darp raporu alan Recep K., olayla ilgili Necmettin B. ve Gürkan B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

"ÇIRILÇIPLAK VİDEOLARIMI ÇEKİP CİNSEL SALDIRIDA BULUNDULAR"

Recep K., bir yıldır sevgili oldukları Beyzanur B. ile ailesi öğrendikten sonra ayrıldıklarını belirterek, "Sonrasında kız arkadaşım, 'Seni bir parkta bekliyorum' diye bana mesaj attı. Parkta kızın dayısı ve ağabeyi tarafından bana tuzak kurulmuş. Beni zorla bir arabaya bindirdiler. Ayyıldız Mahallesi'nde boş bir tepeye götürdüler. Çırılçıplak videolarımı çekip cinsel saldırıda bulundular. Darbettiler. Daha sonra olayı savcılığa anlattım. Ancak serbest bırakıldılar. Şu anda soruşturma devam ediyor. Adalet arıyorum" dedi.

ŞÜPHELİLER HAKKINDA TEKRAR GÖZALTI KARARI ÇIKTI

16 Ağustos günü akşam saatlerinde Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden R.K., eski kız arkadaşı B.B.'nin ağabeyi G.B., babası S.B. ve dayısı N.B. tarafından kaçırılarak darbedildiği ve kendisine cinsel saldırıda bulunduklarını, kaçarak kurtulduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. Ekiplerin yaptığı araştırmalar sonucu aynı gün yakalanan şüpheliler gerekli adli işlemler yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda ifadeleri alınan şüpheliler polis merkezinden serbest bırakıldı. Konu ile ilgili tahkikatın devam ettiği olayda, Savcılık tarafından ek arama ve şüphelilerin gözaltına altına alınması kararı verildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Dr.özcan 8 ay önce Şikayet Et
    işte herkesin kızını mıncıklayıp bırakmamak,kimseyle arkadaş olmamak lazım demekki
    Cevapla
  • Haldun Yeni 8 ay önce Şikayet Et
    Bana Cinsel saldırıda bulunuldu diyen bir kadın olsaydı dünyayı ayağa kaldırır, Türkiyenin ne kadar geri kalmış, çağ dışı olduğundan dem vururlardı. Suç suçtur, erkek yapınca başka, kadın yapınca başka olmaz. Hukuk suçluların ifadesini alıp serbest bırakacak durumdaysa mazlumun hakkını kim savunacak...
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ağzı olan konuşuyor savcı olay yerinde değildi yanlızca iddiaya değil delile bakar
    Cevapla
  • Deli Dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    Kusura bakma ama, savcı önündeki delile yıllarca baksa da bir şey anlayamıyor. Anlasa iddianameyi adam gibi hazırlar, davalar da 15 yıl sürmez. Nokta.
    Cevapla
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl mahkeme bu nasıl savcı bilmem ne?Adamı dağa kaldır sonra serbest bırak.Bu arada adamı öldürseler bu nasıl bir adalet olacaktı.Çok ama çok sıkıntılı bir durum Allah düşürmesin adliye koridorlarına.
    Cevapla
  • Ali Eren 8 ay önce Şikayet Et
    Kızın dayısı ve abisinin ellerine sağlık.
    Cevapla
  • Evladı Fatihan 8 ay önce Şikayet Et
    Önce herkes kendi çocuğuna sahip çıkarsa dayıya da abiye de gerek kalmaz yeğen. Bu işler geçmişte kaldı. Çocuk psikopat çıksa ne olacaktı. Bulmuşlar garibanı çökmüşler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'