Kötü koku ortaya çıkardı! İstanbul'da bir işyerindeki buzdolabında erkek cesedi bulundu

Maltepe'de atık toplama merkezindeki buzdolabında 15 yaşında yabancı uyruklu şahsa ait erkek cesedi bulundu. Olay, kötü koku gelmesi üzerine vatandaşların ihbarıyla ortaya çıktı.

GİRİŞ 14.01.2024 10:00 GÜNCELLEME 14.01.2024 10:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 17.30 sırlarında Maltepe Füsun Sokak üzerindeki atık toplama merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce öldürülüp buzdolabına konulmuş bir erkek cesedi bulundu.

Çevredeki vatandaşlar tarafından işyerinden kötü koku gelmesi üzerine polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine polis ekipleri, sağlık ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekipler, buzdolabının içinde bulunan kişinin 15 yaşındaki yabancı uyruklu Nimetullah isimli genç olduğunu belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ŞEHİTLER 3 ay önce Şikayet Et
    ESED.NETANYAHU.AMERİKA FUL YÖNETİMİ.İNGİLTERE AYNI ŞEKİLDE VE BUNLAR ZİHNİYETİNDE OLAN TÜM CANLILAR.dilerim can çekişerek ge.brin
    Cevapla
  • Dunya 3 ay önce Şikayet Et
    Dunyadan insanlikdan umidimi kestim artik cok sukurki cehennem var
    Cevapla
  • Yarınsız 3 ay önce Şikayet Et
    İdam nerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...