Antalya- Isparta karayolunda 2 araç birbirine girdi: 1 ölü, 7 yaralı

Antalya-Isparta karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Antalya- Isparta karayolunda 2 araç birbirine girdi: 1 ölü, 7 yaralı
Antalya- Isparta karayolunda 2 araç birbirine girdi: 1 ölü, 7 yaralı
GİRİŞ 20.04.2024 13:33 GÜNCELLEME 20.04.2024 13:33

Kaza, Antalya- Isparta Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdinç Ö. idaresindeki 25 SE 268 plakalı otomobil ile Fatih Ekşi idaresindeki 07 BDG 460 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonrası iki araçta bulunan toplam 8 kişi yaralandı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araç içerisinde sıkışan yaralılar yapılan çalışmalar sonrasında çıkarılırken sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 07 BDG 460 plakalı otomobil sürücüsü Fatih Ekşi’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Aynı araçta yolcu olarak bulunan yaralılar Belinay E., Bulem E., Emine E. ve diğer otomobilde bulunan yaralılar Erdinç Ö., Atlas Ö., Ela Ç. ilk müdahalelerin ardından ambulans ile çevre hastanelere kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin