Tokat’ta park halindeki otomobile yorgun mermi isabet etti

Tokat’ın Erbaa ilçesinde otomobiline yorgun mermi isabet eden Emre Kanbolat (37), 'Çocuklarımızın başına gelse ne yaparız' diyerek tepki gösterdi.

Tokat’ta park halindeki otomobile yorgun mermi isabet etti
Tokat’ta park halindeki otomobile yorgun mermi isabet etti
GİRİŞ 21.04.2024 18:18 GÜNCELLEME 21.04.2024 18:18

 Emre Kanbolat dün akşam otomobilini Yunus Emre Mahallesi’ndeki evinin önüne park etti. Sabah dışarı çıktığında aracının ön camı ile tavanının kesiştiği yerdeki yorgun mermiyi gördü. Kanbolat, "Evimin önünde park halindeki aracıma yorgun mermi düşmüş. Evimizin önünde çocuklarımız oynuyor. Bu mermi havada kalmıyor. Bir yere düşüyor. Yani bu araba bizim için önemli değil. Ama çocuklarımızın başına bir şey gelse biz ne yaparız? Her şey olabilir" dedi. Kanbolat'ın haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, araçta inceleme yaptı.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!