Kazakistan'dan "Rusya" çağrısı

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, diyalog kurmanın Rusya ve Türkiye için krizden çıkmanın en iyi çözümü olduğunu söyledi.

Kazakistan'dan "Rusya" çağrısı
Kazakistan'dan "Rusya" çağrısı
GİRİŞ 14.12.2015 13:09 GÜNCELLEME 14.12.2015 13:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev konuyla ilgili yaptığı açıklamada; 'Rusya'nın ilişkilerinde yaşananlara değinirsek, tabi ki bu konu bizi endişelendiriyor. Rusya bizim en yakın komşumuz ve müttefikimiz. Biz Rusya ile birlikte Avrasya Ekonomi Birliği'nin içerisindeyiz. Kazakistan hem Rusya hem de Türkiye ile çok iyi ilişkilere sahip. Bunun hiç kimseye bir yararı olmadığını düşünüyoruz. Mantık üstün gelirse bu durumdan çıkılabilir. En iyi çözüm yolu görüşmek, diyalog kurmaktır. Bu iki ülkenin hem de Kazakistan'ın çıkarları doğrultusunda olacaktır" dedi. Belarus ve Kırgızistan da, Rusya ile Türkiye'ye “diyalog çağırısında bulunmuştu.

YORUMLAR 7
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Nursultan bey bosuna ugrasma, gavur gavurlugunu yapar arada sen kalirsin, putin gibi zülümcüden ne olur Allah veriyo belasini zaten görmüyonmu, bizede sizede bulasir bunun pisligi, abisinide dinlemiyo baksana (telavivi) yani, korku basti Yahudi abilerini......
    Cevapla
  • dogru lar 38 8 yıl önce Şikayet Et
    Kazak Boyundan olan kardeslerim! ! Bizler oguzhan Boyundan gelmeyiz!! Sen boyuna dön! ! Ayidan post Russ dann dost olmas !! Bunu unutma !!
    Cevapla
  • Kazak 8 yıl önce Şikayet Et
    Kazak boyları kimin tarafında önce onu bir düşünün
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya hiçbir zaman bizim dostumuz olmadı. Ancak ülke çıkarları için her ülke ile olduğu gibi Rusya ile de çalışmalarımız olmalı.
    Cevapla
  • Efe 8 yıl önce Şikayet Et
    Pudin yenimi zalim oldu zaten zalimdir ama önceden dostumuzdu değilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!