Kadirov:Ben bir askerim,komutanım ne derse yaparım

Çeçenistan Devlet Başkanı Rmazan Kadirov, Putin'le ilgili, 'O benim komutanım, ben askerim, komutanım ne derse yaparım' açıklamasını yaptı.

Kadirov:Ben bir askerim,komutanım ne derse yaparım
Kadirov:Ben bir askerim,komutanım ne derse yaparım
GİRİŞ 01.04.2016 16:11 GÜNCELLEME 01.04.2016 16:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çeçenistan lideri Kadirov'un görev süresi 5 Nisan'da dolacak. Bu nedenle Putin, geçen hafta Kadirov'la bir araya gelerek Çeçen liderin, eylül ayında yapılması planlanan seçimlere kadar görevinin başında kalmasını öngören kararnameyi imzalamıştı.

Sputnik'e demeç veren Kadirov, 2007 yılından bu yana yürüttüğü göreve devam edip etmeme konusunda henüz karar vermediğini söyledi.

Eylül ayına kadar önlerinde uzun zaman olduğunu kaydeden Kadirov, aday olup olmama konusundaki soruya "Ben bir askerim. Komutanım ne derse, onu yapacağım. Putin, benim hakkımda karar verebilecek tek kişi. Onun aldığı kararı sorgulamadan uygulayacağım" yanıtını verdi.

Bu arada 39 yaşındaki Kadirov, hayatının yarısını yönetmekle geçirdiğini, artık farklı şekilde yaşamak istediğini söyledi: "Ben de bir insanım, benim de ailem var ve ben de sessiz, sakin bir hayat istiyorum."

YORUMLAR 14
  • yumruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok rumuzlu kardeşim, Allah razı olsun. Tabiri caizse lafı ağzımdan aldın. Ama o mübarek hayvan bile bu iğrenç yaratıktan temizdir. Hiç olmazsa ihanet nedir bilmez onlar. Cehennem böyle iğrenç varlıkları özlermiş.
    Cevapla
  • yoy yok 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani diyorsinki ben bir kopegim sahibim kime havla derse ona havlarim oylemi
    Cevapla
  • Çeçen 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah tez zamanda canını alsın münafık rus kölesi!
    Cevapla
  • murtaza 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi ülkesini satan bir asker, savaşıpta ölseydin, hayırlı olurdu, rusyadan çok korkmuş belli benim komutanım dediğine göre,putine adeta tapıyor.
    Cevapla
  • Süleyman 8 yıl önce Şikayet Et
    Sırf kadirov denen mahluk yüzünden çeçenlere bakış açım değişti... Üstelik adaylığı bile söz konusu iken Çeçenler hakkında ki fikrim perçinleniyor... Bu kadar ezik olabileceklerini tahmin bile edemezdim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı