Açıkladılar: ABD uçağı düşürüldü

Taliban kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre Bagram Hava Üssü yakınlarında ABD'ye ait bir askeri uçak düşürüldü.

Açıkladılar: ABD uçağı düşürüldü
Açıkladılar: ABD uçağı düşürüldü
GİRİŞ 22.07.2017 17:52 GÜNCELLEME 22.07.2017 18:41
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Taliban sözcüsü Zebihullah Mücahid tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün başkent Kabil'in kuzeyindeki Parvan ilinde bulunan Bagram Hava Üssü yakınlarında ABD'ye ait bir askeri nakliye uçağı Taliban tarafından hedef alınarak düşürüldü.

Zebihullah Mücahid tarafından yapılan açıklamanın devamında, hedef alınmasının ardından Bagram Hava Üssü'nün içine düştüğü ifade edilen askeri uçaktaki ABD askerlerinin tamamının öldüğü ifade edildi. Taliban sözcüsünün açıklamasına göre olay Afganistan saati ile 14:00 sularında gerçekleşti.

Afganistan'ın başkenti Kabil'in kuzeyindeki Parvan ilinde bulunan Bagram Hava Üssü, ABD'nin ülkedeki en büyük üssü konumunda. Taliban'ın sık aralıklarla bu üsse yönelik füze saldırıları düzenlediği biliniyor.

YORUMLAR 123
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevindim çünki o askerler kimbilir daha kaç masum insanı katledecekti...dişe diş göze göz, Afganistanda yaşanan dramın en büyük müsebbiblerinden biridir Büyük şeytan abd....
    Cevapla
  • Kalbi 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef hiç sevinmedim. Tıpkı masumların da öldürüldüğü zaman ki gibi üzüldüm.. Çünkü onlar da ana kuzularıydılar, bekleyenleri vardı. Büyük ihtimalle o hayatı seçerek gelmediler oraya. Emrinde oldukları yapı gönderdi onları. İçlerinde bir masumun olmadığını kimse garanti edemez. Benim islam anlayışımda (müslüman olduğumu düşünüyorum) başkasının ölümüne sevinmek bulunmuyor. Zalimlerin bile.. keşke imana geleydi diyorum sadece..
    Cevapla
  • Dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok uçak vurun her gün bir adet.
    Cevapla
  • Eda 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD yine bir yere girecek, bahane arıyor, yakında kokusu cikar
    Cevapla
  • yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var