Ronaldo'dan zehir zemberek sözler! "İhanete uğradım"

Dünya Kupası için verilen arada açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 14.11.2022 09:58 GÜNCELLEME 14.11.2022 20:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda boy göstermeye hazırlanan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, verilen arada Manchester United'in Teknik Direktörü Erik Ten Hag ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



Talk TV'den dünyaca ünlü gazeteci Piers Morgan ile röportaj yapan Portekizli yıldız, sezon başından beri takımdaki rolü ve Teknik Direktör Erik Ten Hag ile olan ilişkisine değindi. 37 yaşındaki yıldız golcü, şöyle konuştu:

"Beni sadece hoca göndermek istemedi"

"Beni göndermek istediler mi? Evet, ama sadece hoca değil. İçeriden 2-3 kişi daha beni gitmeye zorladı. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Belki bunu dememeliyim ama artık hiçbir şey umrumda değil. İnsanlar gerçeği duymalı. Evet, kendimi kandırılmış hissettim ve burada bazı kişilerin beni geçen sezon ve bu sezon istemediğini düşünüyorum."



"Erik Ten Hag'a saygı duymuyorum"

"Ona (Erik ten Hag) saygı duymuyorum çünkü o da bana karşı saygı duymuyor. Eğer bana karşı saygı duyulmazsa benim de karşımdakine saygım kalmaz. Çok fazla üzerime geliyorlar ve beni sürekli takımdan ayrılmam için zorluyorlar. Kötü gidişatın sebebi benmişim gibi gösteriliyorum. Sadece teknik direktör değil kulüpteki birkaç kişi daha bunu yapıyor. İhanet uğramış gibi hissediyorum. Evet, ihanete uğramış hissediyorum. Bazılarının beni burada istemediğini hissediyorum. Sadece bu sezon değil geçen sezon da..."



"Rooney, beni neden bu kadar eleştiriyor bilmiyorum"

"Beni (Rooney) neden bu kadar çok sık eleştirdiğini bilmiyorum. Sanırım ben hala en üst seviyede futbol oynarken, sen futbolu bırakıp emekli olduğun için olsa gerek. Bir doğruyu ise dile getirmeyeceğim, o doğru ise ondan daha iyi göründüğüm."

"Sir Alex'in gidişinden bu yana kulüpte gelişim göremiyorum"

"Bence, taraftar her şeydir. Bu röportajı da onlar için veriyorum. Zira düşündüklerimi söylemek için doğru bir zaman. Bana göre, taraftarlar gerçeği bilmeli. Kulüp için en iyisini istiyorum. Zaten bunun için geldim ama kulüp içerisinde olanlar City, Liverpool hatta Arsenal gibi yüksek seviyeye ulaşmamıza engel oluyor. Bu büyüklükte bir kulüp bence ağacın en tepesinde olmalı ama ne yazık ki değil. İlerleyiş sıfır. Sir Alex'in gidişinden bu yana kulüpte hiçbir gelişim göremiyorum. Hiçbir şey değişmedi."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu gs liler fena uçmuşlar ya
    Cevapla
  • Yusuf bey 1 yıl önce Şikayet Et
    adam şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum dedi. bizim gazoz kupası Ligi'nde oynayacak değil herhalde. kimse hayal kurmasin. bizim lige 4 5 gömlek fazla gelir Ronaldo
    Cevapla
  • fark 1 yıl önce Şikayet Et
    gel galatasaraya değerine bi okadar daha değer kat futbol tarihine bir damga daha bas
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kupasıyla birlikte futbolu bırak yaşın gereği artık normal bir futbolcu gibi oynayabilirsin fakat futbolseverler seni normal görmeye alışık değil.
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    İstemedik yerde durulmaz. Gel GALATASARAY a aslanlar gibi oynarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle