Fransa'da komandolar şehre indi

Fransa'da 12 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonra Fransa'da kırmızı alarm verildi.

Fransa'da komandolar şehre indi
Fransa'da komandolar şehre indi
GİRİŞ 08.01.2015 14:06 GÜNCELLEME 08.01.2015 14:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mizah dergisi Charlie Hebdo’ya karşı girişilen ve 12 kişinin hayatına mal olan katliam ardından Fransa’nın başkenti Paris’te sıkı güvenlik önlemleri alındı. 
 
KOMANDOLAR PARİS SOKAKLARINDA
Fransız Hükümeti yeni saldırı olasılıklarına karşı Paris sokaklarında askeri birlikleri görevlendirdi. Dünyanın en ünlü kentinin sokaklarında ağır silahlı askerler devriye gezmeye başladı. Hükümet Famas saldırı tüfekleriyle donatılmış yeşil bereli komandoların özellikle Eyfel Kulesi, tren istasyonları, ibadet yerleri, gazete ve televizyon binaları ve kamuya açık yerlerde devriye gezeceğini duyurdu.

YORUMLAR 10
  • ensar 9 yıl önce Şikayet Et
    abart ma fıransa topu topu iki kişi dengeli güç kulan
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar saldirinca terör,fransizlar almanlar camiye basörtülüye saldirinca irkcilik.adamlar zaten irkcilikla övünüyorlar.öncelikle bizimde onlara terörist deme cesaretini göstermemiz gerekir.hep kompleks hep kompleks.korkara biyere varilmaz.fransa kuzey afrikada yaptiklarinin bedelini agir ödeyecek.
    Cevapla
  • Sedat Işık 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım Avrupa ülkelerindeki ekonomik kıriz öyle bir noktaya geldiki Avrupa'daki Müslümanlar'ı korkutup kaçırmak için değişik senaryolar deniyorlar
    Cevapla
  • ismi yok 9 yıl önce Şikayet Et
    batılıların hepsi aynı değişen bir şey yok amaçları islamı kötülemek yorumlara bakıyorum nedense fransa çok masummuş dibi gösteriliyor
    Cevapla
  • sabr 9 yıl önce Şikayet Et
    MÂİDE-32 «Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir nefsin yaşamasına sebep olursa, bütün insanları yaşatmış gibi olur» hükmünü yazdık (farz kıldık). Şüphesiz ki onlara peygamberlerimiz açık delillerle geldiler. Yine de bundan sonra onların birçoğu yeryüzünde aşırı gitmektedirler. Bu dinden zarar gelir mi, İslam kimsenin tekelinde değil. birilerinin yaptığı kendisini bağlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!