Fransa'da sinagoga saldırı iddiası

Fransız polisi, başkent Paris'te bir sinagogun olduğu sokağı çember altına aldı.

Fransa'da sinagoga saldırı iddiası
Fransa'da sinagoga saldırı iddiası
GİRİŞ 10.01.2015 15:10 GÜNCELLEME 10.01.2015 16:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

 

Bölgede bulunan AA muhabiri, Paris'in Jean-Jaures bölgesindeki Jean Nohain çıkmaz sokağında bulunan sinagogun etrafının polis ekiplerince çevrildiğini bildirdi.

Polisin operasyon hazırlığında olduğunu aktaran AA muhabiri, bölgenin trafiğe ve yaya girişine kapatıldığını kaydetti.

Fransız basını ise, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak, sokakta birkaç el silah sesinin duyulduğunu ve sinagog yakınlarında bir rehin alma eyleminin olabileceğini öne sürdü.

SİNAGOG BOŞALTILDI

Fransız polisi, başkent Paris'te çember altına aldığı sinagogu boşalttı.

Bölgede bulunan AA muhabiri, Paris 19. bölgede yer alan Jean Nohain çıkmaz sokağında bulunan Michkenot Sinagogu'nun etrafındaki güvenlik çemberinin kaldırıldığını ve sinagogun boşaltıldığını bildirdi.

Yaklaşık 200 kişinin polis tarafından sinagogdan çıkartıldığını aktaran AA muhabiri, sayıları azaltılan polis ekiplerinin ise sinagog önünde beklemeye devam ettiğini kaydetti.

Fransız basını, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak, sokakta birkaç el silah sesinin duyulduğunu ve sinagog yakınlarında bir rehin alma eyleminin olabileceğini öne sürmüştü.

Diğer taraftan, bugün sabah saatlerinde ise ünlü eğlence parkı Disneyland'da bomba ihbarı verilmiş, park tahliye edilmiş ancak olayın asılsız ihbar olduğu ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 14
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya uyandik bunlarin oyununa,,artik Islam alemi bunlari görüyor ,ve biliyor. hep ayni oyun..AMERIKA ;ALMANYA;INGILTERE;FRANZA ;VE en adileri yahudi baslari ISRAIL::girecek yer ayarliyorlar kendilerine.--
    Cevapla
  • cihan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin sonunda müslümanlar kötü yahudiler iyi sonucuna getiriyorlar ve müslümanlar durup dururken kendilerini ve inançlarını savunmak zorunda bırakılıyor.Daha sonra işi araştırmakla görevli bir başkomiser intihar ediyor Helric Burneo. !!!Bunlar tesadüf değil beyler!!!. Hintli bir alim yıllar önce söylemiş Hint kıyılarında bir kayık batsa altında bir yahudi parmağı ararım.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadaki kapitalizimin derisini değiştirme zamanı gelmiştir...eski kurucuları n zamanı dolmuştur. yenilerine daha şefkatli görünümlü bir yüz lazım bunun temellerimi atılıyor......
    Cevapla
  • sedat 9 yıl önce Şikayet Et
    olay aciktir dolma bahcede bombapanigi yasanir ayni hafta fransada saldiri olur muslumanlar icin cadi avi baslar ertetesi sabah fransiz bolgesi olan afrikada 2000 musluman oldurulur fransaya olayi yikmak icin cumhir baskani holment bu islamla alakali degil der obamada karsilik verir sus sen boyle dedikce ulkende daha cok olay olacak der ve sinegogta olay cikar israil bak sen flistini tanidin ama senin ulkende bile bize saldirdilar ortadoguda biz ne dersek onu yap der ve mesaj verilir olayin ozeti budur
    Cevapla
  • Yeniçeri 9 yıl önce Şikayet Et
    Senaristlerin islam dinin terör dini gibi göstermesine gerek yokki ışid yeterince güzel çalışıyor zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir günde 21 operasyon! Kassam, İsrail ordusunun üstüne kabus gibi çöktü
Sinan Ateş’e saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı