IŞİD militanı sosyal medya sapığı çıktı

IŞİD'e militan topladığı bilinen genç bir adamın sosyal medyayı çok farklı bir amaç için kullandığı ortaya çıktı

IŞİD militanı sosyal medya sapığı çıktı
IŞİD militanı sosyal medya sapığı çıktı
GİRİŞ 25.04.2016 11:43 GÜNCELLEME 25.04.2016 11:43

IŞİD geçtiğimiz iki sene boyunca bünyesine katılan kişilerin hayatları ve kimlikleriyle çok tartışıldı. Yaptığı eylemlerle dehşet saçan terör örgütüne katılanların iç dünyaları ise sosyal medyada kendisini ele veriyor. Geçtiğimiz günlerde IŞİD'e militan topladığı bilinen genç bir adamın sosyal medyayı çok farklı bir amaç için kullandığı ortaya çıktı!
 
Jazwari Saraqib takma adını kullanan ve Londra'da yaşadığı bilinen genç bir adam, sosyal medya paylaşımlarıyla IŞİD'e destek olması sebebiyle büyük tepki görüyor ve eleştiriliyordu. Özellikle IŞİD'e kadın militan kazandırmak için yoğun çaba gösterdiği attığı postlarlardan görülebilen Jazwari Saraqib'in sapık bir yönünün de olduğu ortaya çıktı! Saraqib'in Twitter üzerinden iletişime geçtiği genç kadınlara çıplak pozlarını göndererek taciz ettiği ortaya çıktı!
 
Fotoğrafları gönderdiği genç kızlar tarafından şikayet edilen Saraqib'in Twitter hesabı kapatılırken, genç adamın California'daki IŞİD saldırılarının benzerlerinin yolda olduğunu yoğun bir şekilde paylaştığı biliniyordu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar