Cem Özdemir yine haddini aştı! Küstah sözler

Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğu sürece Türkiye’nin AB üyesi olamayacağını söyledi.

Cem Özdemir yine haddini aştı! Küstah sözler
Cem Özdemir yine haddini aştı! Küstah sözler
GİRİŞ 13.06.2016 10:16 GÜNCELLEME 13.06.2016 15:39
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine konuşan Özdemir,”Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üye olması, Erdoğan liderken kesinlikle olmayacak” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE VE ERDOĞAN HAKKINDA KÜSTAH SÖZLER
Türkiye’nin AB üyeliğine kapıları tamamen kapatmayan Özdemir, ”Ancak, uzun vadede biz Avrupa’da demokratik bir Türkiye’ye ilgi duyuyoruz” dedi. Hristiyan Birlik Partileri CDU/CSU’nun Türkiye ile üyelik görüşmelerine kapıları kapatmasını eleştiren Özdemir, tam üyelik yerine imtiyazlı ortaklığın dillendirilmesinin yanlış olduğunu söyledi.

Başbakan Angela Merkel’in çabaları sonucu AB ile Türkiye arasında sığınmacı krizinin çözümü konusunda varılan geri kabul anlaşmasını da eleştiren Cem Özdemir, kısa vadeli çıkarlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaranmaya çalışıldığını öne sürdü. Birlik partilerinin Türkiye’ye yönelik politikalarda pusulayı şaşırdığını belirten Özdemir, Türkiye politikasının stratejiden yoksun olduğunu, sadece taktiksel olarak hareket edildiğini savundu.

YORUMLAR 117
  • Kahya ümit 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupa birliligi hani ki?Avrupa birliligi sadece bir fikir.Islemiyor.Sebebide basit.Sen halkandaki azinlik kadar güclüsün.Yani türksüz AB bir hayal
    Cevapla
  • Yakub 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye zaten Avrupa Birliği ne girmiştir. Pratik olarak!!! Kağıt üzerinde girmesi için önce Türkiye, Avrupa'daki Müslüman Türklerin fikrini görüşünü almalıdır. Mücadele Türkiye'den değil, Avrupadan yapılmalı!!! Neden mi? İki yüzlü Avrupayi en iyi bilen burada yaşayanlar. Dikkat Avrupa köle bir Türkiye istiyor biz ise Lider olmalıyız.
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten 2023 de biz zaten Avrupa yi geçer onların Türkiye ye gelirken vize uygularız.....
    Cevapla
  • Sahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler böyle kendilerini kandırıp avutuyor. 2023 e fazla zaman kalmadı umarim tahmin ettigin şeylerin olmadigini gorunce fikirlerin değişir
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz essrk olutsak sirtimiza semer vuran cok olur. Yav konusturmayin su cibilliyetsizleri yokmu bi babayigit mecliste sunlara cevap verecek rest cekecek. Halkin AB ile isi de yok istegide ne yapmaya calisiyorsunuz birakin AB demeyi artik
    Cevapla
  • sinasi 7 yıl önce Şikayet Et
    Cem bey diyemiyorum beylik insanla ilgili
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü