FETÖ'cü hakim ve savcılar için İsviçre'den fon

(FETÖ) ile ilişkili oldukları gerekçesiyle görevden alınan hakimler, savcılar ve ailelerine, Avrupa Yargıçlar Birliği (AYB) destek olacağını açıkladı.

FETÖ'cü hakim ve savcılar için İsviçre'den fon
FETÖ'cü hakim ve savcılar için İsviçre'den fon
GİRİŞ 07.11.2016 10:48 GÜNCELLEME 07.11.2016 10:48
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

15 Temmuz'daki darbe girişiminden sonra Türkiye'de OHAL kapsamında "Fetullahçı Terör Örgütü" (FETÖ) ile ilişkili oldukları gerekçesiyle görevden alınan hakimler, savcılar ve ailelerine, Avrupa Yargıçlar Birliği (AYB) destek olacağını açıkladı.

İSVİÇRE'DEN ALÇAK YARDIM

İsviçre Hakimler ve Savcılar Derneği de internet sitesinden yaptığı açıklamada bu kişiler için oluşturulacak olan yardım fonuna katılacaklarını duyurdu.

İsviçre Hakimler ve Savcılar Derneği üyesi Thomas Stadelmann, "Bizim yapacağımız küçük miktardaki maddi yardımın bu yaralı aileleri biraz olsun rahatlatacağına inanıyoruz, bu konuda bize bazı müracaatlar oldu" diye konuştu.

PARA TOPLAMAYA BAŞLADILAR

Öte yandan Alman Hakimler ve Savcılar Derneği'nin de 10.000 Euro katkıda bulunacağı, başka derneklerin üyelerinin de yardım toplamaya başladıkları öğrenildi.

İsviçre Derneği'nden yapılan açıklamada Türk makamları kınanarak, "Masumiyet karinesi ve işkence yasağı ile ilgili temel ilkelere saygı duyulmasını istiyoruz" ifadelerinde bulunuldu.

YORUMLAR 48
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeden kacan kim varsa hemen mal varligina elkonulmali. istedigi yere kacsinlar Cehennemin dibine kadar yollari var.
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi oldu olmadık bir de Avrupa da paralel hakim ve savcılarımız var! Oh ne ala ya Türkiyeyi böyle dize getirmek istiyor bu kaç yüzü olduğu belli olmayan AB liler. Ulan karışmadığınız yerimiz kalmadı. Yetti artık o gözü hırs bürümüş gözleriniz ve kulaklarınızı iyi açın. Bitti o günler AB ülkeleri bitti diyoruz ulan kulaklarınız duymadıysa iyi açın kapalıysa bir kulakçıya gidin de pasını silsinler, o kan kusan gözleriniz görmüyorsa bizde iyi doktorlar var ameliyat edelim de iyi görsün. iyice bataklığa battınız zaten. bu terör odakları sizleri çok yakında vuracak.
    Cevapla
  • mami 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaklar heykelinimi dikecekler? bizim ülkemizdede bunu yapmak isteyen hainler vardı, noldu onlara?
    Cevapla
  • batman 7 yıl önce Şikayet Et
    aslında avrupa ve abd kendilerini deşifre ediyorlar.. kendilerine çalıştıklarının delili...
    Cevapla
  • ozcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı savaşı artık gizli değil açık açık ilan ediliyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!