Yine rahat durmadılar! Skandal Türkiye kapağı

Almanya'da her hafta yayımlanan Der Spiegel dergisi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye algısı oluşturmaya çalışıyor.

Yine rahat durmadılar! Skandal Türkiye kapağı
Yine rahat durmadılar! Skandal Türkiye kapağı
GİRİŞ 12.03.2017 13:54 GÜNCELLEME 12.03.2017 14:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Almanya’da yayımlanan haftalık Der Spiegel dergisi Türkiye’yi bir yıl içinde üçüncü kez kapak konusu yaptı. “Hilal tutulması” başlığıyla Almanya ile yaşanan toplantı krizinin yansımalarını haberleştiren dergi, alt başlık olarak “Erdoğan’ın Almanya’sı- Bir bölünme hikayesi” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’de 16 Nisan’da yapılacak referandumun Türkiye ve Almanya’daki yansımalarını işleyen dergi, yaptığı röportajlarla referandum tartışmalarının toplumu böldüğünü, bölünmenin Almanya’daki Türkler’e de yansıdığı iddia ediyor.

DAHA ÖNCE DE RAHAT DURMAMIŞLARDI

Der Spiegel, 2 Nisan tarihli sayısında “Korkunç Dost”, 1 Ağustos’ta ise “Özgürlüğünü kaybeden ülke” başlığıyla Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapak konusu yapmıştı.

YORUMLAR 18
  • garib 7 yıl önce Şikayet Et
    siz bilmiyonuz gardaşım. uyanmaya müslüman kalmasın operasyonu bu. teşbihte hata olmaz derler kimse eleştirmesin. Tarihimizi iyi bilmemiz gerek. Allah resulunü (s.a.v) inkar edenler Mekke'ye gelen yabancılara peygamberliği kendileri duyurmuştu. İnşallah her şerfe bir hayır vardır diyerek karamsar olmadan ümitsizliğe düşmeden Allah'a sığınacağız
    Cevapla
  • Kuzeyli Hollan 7 yıl önce Şikayet Et
    Cekemiyenler tek tek catir catir Catliyor
    Cevapla
  • Meral 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünya üzerine büyük bir senaryo yazıldı.Bunlar ulkemizide başrol yapmaya çalışıyorlar.Onların derdi reisle olsa bir gunde mezara koyarlar.Olaylara en tepeye çıkıp bir daha mı bakmak lazım.
    Cevapla
  • Real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kapak. Bu korkuyla yaşayın avrupalılar.
    Cevapla
  • TR 58 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi Rockefeller Rothschild Avrupanın hemde Dünyanın baş belaları Gene felaket senaryoları yazıyorlar inşAllah referandumdan evet çıkar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor