Karsu Dönmez kimdir ve nerelidir? Karsu evli mi? Asıl mesleği ne?

Mike Schrama ile evlilik yoluna giren Karsu Dönmez'in hayat merak konusu oldu. Peki Karsu kimdir? Mustafa Sandal'ın 'Jest Oldum' şarkısının coveri ile ünlenen Karsu nerelidir ve kaç yaşındadır? Karsu Dönmez evli mi? İşte hakkında tüm bilinmeyen detaylar...

Karsu Dönmez kimdir ve nerelidir? Karsu evli mi? Asıl mesleği ne?
Karsu Dönmez kimdir ve nerelidir? Karsu evli mi? Asıl mesleği ne?
GİRİŞ 07.10.2022 15:35 GÜNCELLEME 07.10.2022 15:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karsu Dönmez 19 Nisan 1990'da Kuzey Hollanda, Amsterdam'da dünyaya geldi. Aslen Hataylı'dır. 2 çocuklu bir ailenin kızıdır. 

Henüz çocuk yaşlardayken müziğe merak saldı. 7-8 yaşlarında başladığı piyanoda oldukça profesyonelleşti.  

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından, Hollanda'daki Amerikan Büyükelçiliği bir burs verdi ve burs ile Amerika'ya yerleşti. Rhode Island Üniversitesi'nde eğitim aldı. 

KARSU MÜZİK HAYATI

Müzik hayatında yol kat etmekte kararlı olan Karsu, 16 yaşında bir restoranda piyano çalmaya başladı. Müşterilerin oldukça dikkatini çeken ve beğenisi sağlayan Karsu kısa süre içinde bir salon tuttu ve performans sergilemeye başladı. İlgi gittikçe büyüdü ve bu salon yetersiz kaldı. 

Daha sonra birçok farklı yerden teklif aldı ve profesyonel anlamda müzik kariyerine başladı. Bir menajerlik şirketi ile çalışmaya başlayan Karsu kısa sürede büyük başarılar elde etti. 

Lerzan Mutlu kimdir ve aslen nerelidir? Lerzan Mutlu kaç yaşında? Lerzan Mutlu hayatı ve biyografisiLerzan Mutlu kimdir ve aslen nerelidir? Lerzan Mutlu kaç yaşında? Lerzan Mutlu hayatı ve biyografisi

KARSU ŞARKILARI

İlk kez 2010'da 'Live aan 't IJ' ismini verdiği albümünü çıkaran Karsu, 2 yıl sonra yneiden başka bir albüm ile müzikseverler ile buluştu. Daha sonraki yıllarda da 2 albümü daha kariyerine ekledi.  Ünlü şarkıcının 10'dan fazla da singlesi bulunmaktadır. 

Karsu ayrıca, başarılarından ötürü bugüne dek birçok ödüle layık görüldü. 

KARSU EVLİMİ?

Karsu evli değildir. Ancak Mike Schrama'nın evlilik teklifimi kabul etti. 

YORUMLAR 5
  • Çavuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediye hizmeti Toplumun faydasına çalışır bireysellik adam kayırma olunca bu saklanamaz Toplum yararına hizmet varsa sorun yok,Burda bu varmı.
    Cevapla
  • S.UYSAL 2 yıl önce Şikayet Et
    John amca kendine kul olan şarkıcıyı ve siyasetçiyi yükseltme peşinde Hülaşaması binmeyeceği eşeğe torba takmaz...Batı yanlış taşa oynuyor.Ekrem çok yetersiz .İstanbulda bile çuvalladı kaldıkiTürkiyeyi yönetmek..
    Cevapla
  • Alasoz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine asıl John amcanı karıştırmışsın sanırım. Sık sık ABD yolculuğu yapan birileri var aslında hani lazım olurda unutmayasın diyorum
    Cevapla
  • BEN.FENASİKERİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş şeyler bunlar
    Cevapla
  • Yaren 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır karsu çok iyi bir sanatçı aynı zamanda da ünlü bir piyanist yapma böyle ben karsunun büyük bir hayranıyım
    Cevapla