'İsraf' diye yürüyen merdiven kapatan İmamoğlu'ndan Karsu Dönmez'e dudak uçuklatan para

Karsu Dönmez'in Ekrem İmamoğlu ile birlikte sigara böreği yaptığı görüntülerin ardından İBB yönetiminin bir konser için Karsu Dönmez'e 170 bin lira ödediği ortaya çıktı.

'İsraf' diye yürüyen merdiven kapatan İmamoğlu'ndan Karsu Dönmez'e dudak uçuklatan para
'İsraf' diye yürüyen merdiven kapatan İmamoğlu'ndan Karsu Dönmez'e dudak uçuklatan para
GİRİŞ 15.11.2021 14:48 GÜNCELLEME 15.11.2021 19:08
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde sanatçı Karsu Dönmez ile kamera karşısına geçerek sigara böreği, humus ve salata şov yapması farklı yorumlara sebep olmuştu.

Karsu Dönmez kimdir? Karsu Dönmez nereli? Karsu evli mi? Asıl mesleği... Karsu Dönmez kimdir? Karsu Dönmez nereli? Karsu evli mi? Asıl mesleği...

İMAMOĞLU'NUN SALATA ŞOVU TEPKİYLE KARŞILANDI

İmamoğlu'nun Karsu Dönmez ile kamera karşısına çıktığı görüntüler ise İmamoğlu'nun YouTube hesabında paylaşıldı. İmamoğlu'nun Karsu Dönmez konseri için yüklü miktarda para vermesi ve kamera karşısına geçerek salata şov yapması ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

İBB kasasından astronomik bir geliri cebine koyan genç şarkıcı, İmamoğlu’nun reklam kokan videosunda da sahne almış oldu.

KARSU DÖNMEZ'E BİR KONSER İÇİN 170 BİN LİRA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir konser için Karsu Dönmez'e 170 bin lira vermesi sosyal medyada tepkiyle karşılanırken ikilinin yeni görüntüleri çok konuşuldu.

İmamoğlu'nun yemek videosuna tepki: Bir kase nohutluk PR!İmamoğlu'nun yemek videosuna tepki: Bir kase nohutluk PR!

JAHREİN’DEN ELEŞTİRİ

Videoya, fenomen ‘Jahrein’ lakaplı Ahmet Sonuç, ‘Niye’ diyerek eleştiri getirdi.

Jahrein, “2 domates 1 patates 1 karsu (hmm kaşe fiyatı yoktu kesin) kameraman editör arkadaki şarkılar küçük ya da büyük. Senin cebinden çıkmış bir videodur. Bu kadar körsen çok yazık hepimize. Çok” yazarak eleştirisini detaylandırdı.

KONSERE PARA VAR METROLARDAKİ YÜRÜYEN MERDİVENE YOK

Dönmez konserine para ayıran İBB yönetiminin metrolardaki yürüyen merdivenlerin bazılarını tasarruf gerekçesiyle kapatıp tasarruf yaptığını belirtmişti.

YENİKAPI'DA 'İSRAF' ŞOVU

Göreve geldiği ilk günden bu yana İstanbul'a hizmet etmek yerine algı yaparak adını ön plana çıkaran CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Araç israfı var" diyerek Yenikapı'da adeta şov yapmıştı. Şov bittikten sonra ise önceki yıllara göre daha fazla ve daha lüks araç kiralayan İmamoğlu yönetimindeki İBB, 146 adet araç kiralamak için bir ihale daha açtı.

HASTANE YOLUNA DA PARA AYIRMADI!

Ayrıca İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı 11 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Valiliği'ne bir yazı yazmış, bu yazıda Başakşehir'deki hastane açılışı öncesi hastanenin bağlantı yolları ile ilgili çalışmaların, hastanenin faaliyete geçeceği zamana paralel bir şekilde yürütülmesi talep edilmişti. İBB yönetimi ise "2020 bütçemiz dikkate alındığında söz konusu talebi tarafımızca yerine getirilmesi mümkün görülmemektedir" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 207
  • Abuzer 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönül isteri 2 dönem daha seçilsin 1 poşet 1 kg patatese/soğana oyunu satarsan böyle olursun 1 sene sonra sular kesilsin çöpler alınmasında o zaman görürüm sizi
    Cevapla
  • Kaloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bence de
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sıkıntı bunun peşinden gidenlerde.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Malesef imamoğlunun hizmet anlayışı bozuk bunu düzeltmek vatandaşa düşer
    Cevapla
  • ….. 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşın zihniyeti bozuk olmasa seçmezlerdi
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    İsraf diye merdivenleri kapat. Sonra islama küfreden pkk yanlısı fondaş gazeteleri fonla.
    Cevapla
  • Nurgül kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Zehir zıkkım olsun haram olsun ey ekrem o ölüm senide bulacak ama bugün ama yarın Rabbimden affını diliyosan istanbulludan özür dile istifa et bak 1 buçuk sene kaldı zaman daraliyo yoksa ahirette işin çok kötü
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Babanın parası mı ona buna peşkeş çekiyorsun milletin parasını ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha