İmamoğlu'nun yemek videosuna tepki: Bir kase nohutluk PR!

İBB Başkanı İmamoğlu, YouTube hesabından yemek yaptığı videoyu paylaştı. Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı video bütçesinin İBB tarafından karşılandığını yazdı. Tartışmalar sürerken, diğer yanda İstanbul'da şaşırtmayan bir manzara vardı...

İmamoğlu'nun yemek videosuna tepki: Bir kase nohutluk PR!
İmamoğlu'nun yemek videosuna tepki: Bir kase nohutluk PR!
GİRİŞ 14.11.2021 16:02 GÜNCELLEME 14.11.2021 16:10
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

İstanbul'da son dönemde artan sorunlar medyada sıkça tartışılırken, YouTube'a yemek programı çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştirilerin hedefi oldu. 

Tartışma, İmamoğlu'nun YouTube hesabında "Karsu ile yemek yaptık" başlıklı videoyu paylaşmasıyla paylaştı. "Jahrein" lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, videonun prodüksiyonunun İBB bütçesinden ödendiğini yazdı ve İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

"1 DOMATES 1 PATATES 1 KARSU"

Sosyal medyada bir kullanıcı Jahren'in paylaşımına, "Gericilik: Ekrem'in 2 domates 1 patatesle yaptığı videoya masraf dememek" yorumunda bulundu. Bu tweeti alıntılayan Jahreyn, İBB yönetimine gönderme yaparak, "2 domates 1 patates 1 karsu (hmm kaşe fiyatı yoktu kesin.) kameraman editör arkadaki şarkılar küçük ya da büyük. Senin cebinden çıkmış bir videodur. Bunu göremeyecek kadar körsen çok yazık hepimize. Çok" ifadelerini kullandı. 

"HALKIN PARASIYLA BİR KASE HUMUS YENMİŞ"

Tüm bu yaşananlardan sonra Jahrein yaptığı son paylaşımda CHP'den kendisine ulaştıklarını yazarak şu paylaşımı yaptı: 

"CHP'den ulaştılar. Karsu bu videoda para almadan bulunmuş. Ekip İmamoğlu'nun kendi PR ekibiymiş. Sadece nohutu İBB'den almışlar. (mutfaktan) Halkın parasıyla 1 kase humus yenmiş. Afiyet olsun. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İçim rahatladı. Gerisi önemli değil."

AYNI DAKİKALARDA İSTANBUL...

Ekrem İmamoğlu'nun videosu tartışılırken diğer tarafta İstanbul'da artık "alışılmış" manzaralar yaşanmaya devam ediyordu. 

İçerenköy'de arıza yapan İETT otobüsünün kaldırılması için çekici bekleniyordu. Caddeye dökülen mazotlar da dikkati çekti. 

Son dakika haberi: İstanbul caddelerinde başıboş otobüsler!Son dakika haberi: İstanbul caddelerinde başıboş otobüsler!

METRODA YÜRÜYEN MERDİVENDEN TASARRUF

İstanbul'un bir başka gündemi de metrolarda alınan "tasarruf" kararı. Kentteki bazı metrolarda yürüyen merdivenler durduruldu, bilgilendirme mesajında gerekçe olarak tasarruf gösterildi. 

İBB'den metrolarda skandal tasarruf kararı!İBB'den metrolarda skandal tasarruf kararı!

HAMİDİYE SU'DA İSTANBULLULARIN SAĞLIĞI RİSKE ATILIYOR

İstanbul'un bir başka sorunu da Hamidiye Su tesislerindeki mide bulandıran görüntü. Su dolum borularında asbest oluştu, vanalar çamur içinde kaldı. İstanbulluların sağlığını tehdit eden görüntüler endişe verici boyuta ulaştı. 

İBB, İstanbulluların sağlığını hiçe sayıyor: Hamidiye suyu pislik içindeİBB, İstanbulluların sağlığını hiçe sayıyor: Hamidiye suyu pislik içinde

KAYNAK: HABER7 | DETAY
YORUMLAR 118
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekreeeeeeeem salata yapıyor Halkımız otobüs itiyor aylar yıllar geçiyor ne yaptın 14 bin insanı işten attın fazlalıktı diyorsan 44 bin kişi neden ALDIN YAZIKLAR OLSUN TOPUNUZA.
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    şuan seçim olsa imamoğlu %10'u geçemez.
    Cevapla
  • adil 2 yıl önce Şikayet Et
    hodri meydan diyorum
    Cevapla
  • İSTANBULLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam öyle bir geldiki, kizir oğlu mustafa bey gibi gelince, insanlar beklenti içine girdi, beklentiler boş çıkıncada, yumurtalar, kizir oğlu kılığına giren ekonun kafasına kafasına atıldı, yazık ekoya, o kadar üstüne gitmeyin, adam sadece koltuğu kapmak için, bir hışım gibi geldi, siz sandınız görevinide öyle yapacak he,:))) eko koltuğu kaptı seçim zamanına kadar adamı rahatsız etmeyin, uyu eko uyu, boş ver, uyanınca yemek yap, sonra tatile git, gez işte looo,:)))))
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen algı iş yok algı çok yiyene helal
    Cevapla
  • Tck 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürü ve Ekrem öğret sunlarra yemek nasıl yapılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti