Hira Tekindor kimdir ve kaç yaşındadır? Mesleği ne?

Ünlü oyuncular Çetin Tekindor ve Zerrin Tekindor'un oğlu Hira Tekindor'un hayatı merak konusu oldu. Tiyatro ve kısa film yönetmeni ve çevirmen olarak görev yapan Hira Tekindor'un eğitim hayatı, yaşı ve kariyeri araştırıldı. İşte Hira Tekindor'un biyografisi...

Hira Tekindor kimdir ve kaç yaşındadır? Mesleği ne?
Hira Tekindor kimdir ve kaç yaşındadır? Mesleği ne?
GİRİŞ 25.05.2022 10:46 GÜNCELLEME 25.05.2022 10:46

Hira Tekindor 23 Eylül 1989'da Ankara'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor ve Çetin Tekindor'un oğludur. Çocukluk dönemini Ankara'da geçirdi. Şimdilerde 32 yaşındadır. 

Hira Tekindor

Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kim?İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kim?

İlk öğrenimini, Ankara'da bulunan Lycée Français Charles de Gaulle'de, orta öğrenimini İstanbul'daki  Lycée Français Pierre Loti'de aldı. Lisenin ardından İngiltere'de bulunan The University of Kent'in "Film Studies" Bölümü'nde eğitim aldı. 

Hira Tekindor ve babası Çetin Tekindor

Liseye devam ettiği yıllarda, bir kısa film yarışmasına katıldı. Uluslararası Şili Kısa Film Festivali tarafından düzenlenen yarışmada, 'En İyi Film' ödülü aldı. Bu başarısının ardından bu alanda devam etmeye karar verdi. 

Hira Tekindor ve annesi Zerin Tekindor

Bugüne dek çok sayıda tiyatro oyunu yönetti. ayrıca çevirmenlik de yaptı. Hala, tiyatro oyunları ve kısa film yönetmeye ve çevirmenlik yapmaya devam etmektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL