Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?

Nişanlanmasının ardından gündem olan Dilan Çıtak hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medyada, 'Dilan Çıtak kimin kızı', 'Dilan Çıtak kaç yaşında', Dilan Çıtak şarkıları' şeklinde merak oluştur. İşte araştıranlar için İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak biyografisi...

Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?
Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?
GİRİŞ 31.12.2022 20:58 GÜNCELLEME 31.12.2022 20:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızıdır. Annesinin soyadını taşımaktadır. Küçük yaşlardan itibaren babası gibi müzikle alakadar oldu. Şimdilerde 33 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünden mezun oldu. Bu dönem içinde, piyano, keman ve farklı enstrümanlar çalmayı öğrendi. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İngilizce Müzikoloji Bölümünü başarı ile tamamladı (yurtdışı eğitiminden sonra). 

Dilan Çıtak

Eğitim hayatına devam ederken, diğer yandan da caz orkestrasında solistlik yaptı. Ayrıca 2 yıl boyunca da tiyatro eğitimi aldı. 

22 yaşındayken dil eğitimi ve müzik eğitimi için Amerika'ya yerleşti. Burada kaldığı süre içerisinde farklı müzik gruplarının içinde yer aldı. Berklee College Of Music isimli gruplar birlikte sahne aldı ve performans sergiledi. Burada vokal çalışmalarını sürdürdü.

Amerika'da 1 yıl ikamet eden Dilan Çıtak, üniversite mezuniyetinin ardından keman ve piyano dersleri vermeye başladı. Birçok projede vokalist olarak yer aldı. Ayrıca çok sayıda şakı da seslendirdi. 

Dilan Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses

DİLAN ÇITAK ŞARKILARI 

  • Maalesef

  • Çık Dışarı 

  • Kal Benim İçin

  • Bir Kulunu Çok Sevdim

  • Dom Dom Kurşunu

  • Haydi Söyle

DİLAN ÇITAK ANNESİ 

Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak'tır. 

Dilan Çıtak ve annesi Işıl Çıtak

YORUMLAR 2
  • Sumeyye 5 ay önce Şikayet Et
    Müslüman muslumanin kardeşidir insan kardeşinin cenazesi varken zil takıp oynarmi yada şarkımı söyler yoksa onun acısına ortakmi olur derdiniz cebiniz olmasın var olanı harcayın biraz boşuna isyan etmişsiniz
    Cevapla
  • Acemi 5 ay önce Şikayet Et
    Sürün bunlari bilmem nereye fizana
    Cevapla