Dilan Çıtak milli yas ilan edilmesine isyan etti: Müzik sorumlu bırakılmamalı!

İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak, Kudüs'te şehit olan Müslümanlar için Türkiye'de ilan edilen milli yasın ardından konserlerin iptal edilmesine adeta ateş püskürdü. Dilan Çıtak milli yastan dolayı "Sanatçıyı ve müzik sorumlu bırakılmamalı" diyerek isyan etti.

Dilan Çıtak milli yas ilan edilmesine isyan etti: Müzik sorumlu bırakılmamalı!
Dilan Çıtak milli yas ilan edilmesine isyan etti: Müzik sorumlu bırakılmamalı!
GİRİŞ 25.10.2023 15:56 GÜNCELLEME 25.10.2023 15:56
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Hükümet karşıtı açıklamaları ile gündeme gelen Dilan Çıtak Tatlıses bu kez ülkede ilan edilen milli yasın ardından ara verilen konserlere adeta isyan etti. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, milli yastan tek etkilenen sektörün müzik sektörü olduğunu savundu.

İsrail'in Hamas'a yaptığı acımazsız saldırılarda binlerce masum sivilin ölümünün ardından Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi. Yas ilan edildikten sonra konserlere de ara verildi.

Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?Dilan Çıtak kimdir ve kaç yaşındadır? Dilan Çıtak'ın annesi kimdir?

Dilan Çıtak Tatlıses

Bunun üzerine birçok şarkıcı konuya ilişkin açıklama yaparak, konserlerin iptal edilmesine adeta isyan etti. Zeynep Bastık'tan sonra isyan edenler kervanına katılan isimlerden biri de Dilan Çıtak oldu. 

İSYAN GİBİ AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak milli yasın sadece müzik sektörünü etkilediğine vurgu yaparak "Sadece sanatçıyı ve müzik sorumlu bırakılmamalı" ifadelerini kullandı. 

Şafak Sezer resmen başka biri oldu! Son haliyle tanınamaz haldeŞafak Sezer resmen başka biri oldu! Son haliyle tanınamaz halde

İşte Dilan Çıtak Tatlıses'in yaptığı o açıklama: 

Milli yas sebebiyle etkilenen tek sektör neden müzik sektörü? Evlendirme, temizlik, yemek programları ve bilumum bu tarz programlar hala TV'de... Müzik sektöründeki insanlar için çalışmak sanırım bir lüks olarak algılanıyor? Milli yas ise bu, sen de TV'lerdeki bu konsept her mecraya yas getireceksin. Sadece sanatçıyı ve müzik sorumlu bırakılmamalı!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 117
  • MERSİNLİ 5 ay önce Şikayet Et
    Aç mı kaldın açıkta mı kaldın nedir bu para hırsı binlerce çocuk kadın yaşlı öldü ölmekte sense hala konser veremedin para kazanamadın diye ağlıyorsun Allah seni onların haline düşürmesin
    Cevapla
  • Nejla 6 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar ölürken bu neyin kutlaması acaba Edep yahu edep
    Cevapla
  • Zehra 6 ay önce Şikayet Et
    Allah bunu ve bunun gibileri ıslah etsin neye kime hizmet ediyorlar anlamadım iyiki varsın cehennem kötüler için
    Cevapla
  • Kara hasan 6 ay önce Şikayet Et
    Bunların dini imanı para olmuş... Bunların umrundamı insanlar aç susuz çoluk çocuk yaşlı genç evlerinde hastanelerde bombalar altında can vermiş....korkmayın 3 gün çalışmazsanız açlıktan gebermezsiniz..
    Cevapla
  • Asli 6 ay önce Şikayet Et
    Muzikmis hayati siz böyle tiye almaya devam edin.Azrailde sizi tiye alır elbet.feleğin iz nasıl şaşar görürsünüz. Yalnız başınıza perişan bir son.tam sizlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı