Ekrem İmamoğlu Yeşim Salkım'ı 29 Ekim kutlamalarına çağırmadı: Yalakayım ya...

İki gün sürecek Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarında konser verecek sanatçılar arasında yer almayan Yeşim Salkım yaptığı paylaşımla adeta ateş püskürdü. "Atatürkçü kadınım" diyen şarkıcı Yeşim Salkım, "Beni sakın diğerleriyle kıyaslamayın" diyerek veryansın etti.

Ekrem İmamoğlu Yeşim Salkım'ı 29 Ekim kutlamalarına çağırmadı: Yalakayım ya...
Ekrem İmamoğlu Yeşim Salkım'ı 29 Ekim kutlamalarına çağırmadı: Yalakayım ya...
GİRİŞ 30.10.2023 13:12 GÜNCELLEME 30.10.2023 13:12
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Ekrem İmamoğlu, 29 Ekim kutlamaları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kutlamaların listesini sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Konser verecek sanatçılar listesinde kendi adı geçmeyen Yeşim Salkım, ilginç bir çıkış ile gündeme geldi. 

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 2 gün sürecek 29 Ekim kutlamaları kapsamında Gazapizm, Melike Şahin, Madrigal, Ozbi, Selçuk Balcı, Nova Norda, Kolektif İstanbul, Mazhar Alanson, Adamlar, Sevcan Orhan, Cümbüş Cemaat, Ersin Show, İskender Paydaş ve Orkestrası, Duman, Kubat, Edis, Sıla ve Zülfü Livaneli gibi isimlerin konser vereceğini açıkladı. 

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten yargılanan ve genel seçimler döneminde Cumhur İttifakı'nı destekleyenlere çeşitli hakaretler eden Yeşim Salkım bu kez CHP Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamalarda yer almamasının ardından öfkesini kustu. 

Dilan Çıtak milli yas ilan edilince çılgına döndü! Konserlerin iptal edilmesine böyle isyan etti Dilan Çıtak milli yas ilan edilince çılgına döndü! Konserlerin iptal edilmesine böyle isyan etti

Yeşim Salkım

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yeşim Salkım yaptığı açıklamasında ifadeleri kullandı:

Şimdi bana laf söyleyenler bakın bakalım hiçbir CHP belediyesinde konserim var mı? Hani yalakayım ya ben kardeşim ben sosyal devlete inanan gerçek Atatürkçü bir kadınım sadece, hiç kimseye yalakalık yapmadım hiç bilmem anlatabildim mi? Bu yıllardır böyle hiçbir partinin büyük konserlerinde olmadım hiç ara sıra 2 laf edip sonra kaçmadım ülkemden. Beni sakın diğerleriyle kıyaslamayın sakın.

SEÇİM DÖNEMİNDE NELER DEMİŞTİ?

Yeşim Salkım, seçimi Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığını gördükten sonra yaptığı paylaşımında, Erdoğan'a oy verenleri geri zekalı olmakla suçlayarak, ağza alınmayacak hakaretler etmişti. 

Ayrıca "Afgan’ını, Suriyelisini. Çok güzel biliyoruz biz Allah’ı, o kafayı örterek olmuyor Allah… Edepsizler ordusu, haydi. Kafayı belden aşağı ile bozdunuz. PKK’ymış. Siz getirdiniz PKK’yı. Pensilvanya’ya gidenlerin haddi hesabı yok, sanatçıların içerisinden. Buradan bir isimleri sayarım var ya… Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor." şeklinde konuşmuştu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 40
  • Tepki 5 ay önce Şikayet Et
    Boş verrrr..Mikrofona konuş,mikrofona..!
    Cevapla
  • ucrun 5 ay önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi inşallah...
    Cevapla
  • Mustafa Tavlı 6 ay önce Şikayet Et
    İki kişi cagrilir...nya yalakalar yada cagrilmasada yalakaligi devem edeceğinden emin olduğun kişiler
    Cevapla
  • BAYRAKLI 6 ay önce Şikayet Et
    Tencere kapak
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Gel bana özel söyle canımın içi daha fazla kazanırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!