Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı diziler...

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini oynayan Afra Saracoğlu'nun hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Çok sayıda dizi ve filmde rol alan Afra Saracoğlu'nun kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu araştırılıyor. İşte araştıranlar için Afra Saracoğlu biyografisi...

Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı diziler...
Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı diziler...
GİRİŞ 26.05.2023 17:36 GÜNCELLEME 26.05.2023 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afra Saracoğlu, 2 Aralık 1997'de Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Selanik ve Girit kökenli bir aileye sahiptir. Şimdilerde 24 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. Daha sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nde öğrenim görmeye başladı. 

Yalı Çapkını 'Ferit' Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir dizileri...Yalı Çapkını 'Ferit' Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir dizileri...

Afra Saracoğlu

Üniversite eğitimine devam ederken diğer yandan da oyunculuk yapmaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini 19 yaşındayken, İkinci Şans filminde rolü ile kazandı. Buradaki performansının ardından birçok yapımda yer aldı. 

İkinci Şans filminde rol alması, annesinin teşviki ile oldu. Annesinin, Afra Saracoğlu'nun fotoğrafını Özcan Deniz'e göndermesi, kariyerindeki dönüm noktası oldu. Bu dönem içinde birçok reklam filminde oyunculuk yaptı. 

Oyuncu Afra Saracoğlu

Asıl çıkışını Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile yaşadı. Daha sonra birçok dizi ve filmde başrol olarak boy gösterdi. En son Yalı Çapkını'nda rol aldı. 

Kariyerinde, yeteneğiyle adından söz ettiren Saracoğlu, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri kapsamında 'Pantene Yıldızı Parlayanları' ödül, Türkiye Gençlik Ödülleri çerçevesinde ise 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. 

Afra Saracoğlu dizileri

Şimdilerde ise Star TV ekranına seyirci ile buluşan Yalı Çapkını dizisinde rol almaktadır. Dizide Seyran karakterine hayat vermektedir. 

Yalı Çapkını oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını tam oyuncu kadrosu (resimli)Yalı Çapkını oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını tam oyuncu kadrosu (resimli)

AFRA SARACOĞLU DİZİLERİ

  • 2016 - İkinci Şans (Film)

  • 2017 - Kötü Çocuk (Film)

  • 2017-2018 - Fazilet Hanım ve Kızları (Dizi)

  • 2018 - İyi Oyun (Film)

  • 2018 - Aşk Bu Mu? (Film)

  • 2019 - Kardeş Çocukları (Dizi)

  • 2020 - Öğretmen (Dizi)

  • 2021 - Yeşilçam (Dizi)

  • 2022 - Yalı Çapkını (Dizi)

YORUMLAR 1
  • NİSA 2 ay önce Şikayet Et
    Güzel haber.
    Cevapla