Yalı Çapkını'nın Seyran'ı için büyük şok! Gördükleri karşısında resmen sinir krizi geçirdi

Star Tv ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteri ile adından söz ettire Afra Saracoğlu hayatının şokunu yaşadı. Kariyerine tam gaz devam eden oyuncu Afra Saracoğlu gördükleri karşısında sakin kalamadı, sinir krizi geçirdi.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı için büyük şok! Gördükleri karşısında resmen sinir krizi geçirdi
Yalı Çapkını'nın Seyran'ı için büyük şok! Gördükleri karşısında resmen sinir krizi geçirdi
GİRİŞ 01.03.2024 17:14 GÜNCELLEME 01.03.2024 17:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

26 yaşındaki Afra Saracoğlu kariyerinin en zirvede olduğu anlarını yaşarken, hayatının şokunu yaşadı. Ziynet eşyaları çalınan Afra Saracoğlu gördükleri karşısında sinir krizi geçirdi. 

2022'den beri Star Tv ekranında izleyici ile buluşan Yalı Çapkını'nda Seyran karakteri ile başrol oynayan Afra Saracoğlu'nun Arnavutköy'de bulunan evinde hırsızlık vakıası yaşandı. 

Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı diziler...Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı diziler...

Hırsız, aylar öncesinde Arnavutköy'de bulunan evine taşınan Afra Saracoğlu'nun ziynet eşyalarını çaldı. Sette olduğu esnada yaşanan hırsızlık olayını evine gelince fark eden oyuncu gördükleri karşısında sakinliğini koruyamadı ve sinir krizi geçirdi.

Oktay Kaynarca'da Necati Şaşmaz'ı üzecek haber! Bakın ne dediOktay Kaynarca'da Necati Şaşmaz'ı üzecek haber! Bakın ne dedi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Uyarıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiyede ahlaksız dizi, ahlaksız yarışma ve ahlaksız kadın erkek programları bitmeli, atv dekiler dahil bitmeli, diğerlerinin hepsini biliyorsunuz. tv 8 star tv kanal d show tv foxxx vs vs vs
    Cevapla
  • hace 2 ay önce Şikayet Et
    ne haber ya..kendini teşhir edip para kazanan bir çapsızın detayından bize ne...zihniyetiniz batsın inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!