Doğulu kardeşler arasındaki kriz büyüdü: Kardeşimizi seçemeyiz!

Kemal Doğulu kardeşi Kadir doğulu hakkında zehir zemberek sözler sarf etti. Doğulu kardeşlerin arasındaki gerilim ekranlara da yansıdı ve Kemal Doğulu kan bağı var diye Kadir Doğulu ile arkadaş olamayacağını anlattı.

Doğulu kardeşler arasındaki kriz büyüdü: Kardeşimizi seçemeyiz!
Doğulu kardeşler arasındaki kriz büyüdü: Kardeşimizi seçemeyiz!
GİRİŞ 28.02.2024 10:22 GÜNCELLEME 28.02.2024 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2014'ten beri moda programlarında jüri üyeliği yapan Kemal Doğulu oyuncu kardeşi Kadir Doğulu hakkında söyledikleri ile gündeme geldi. Kemal Doğulu kardeşi ile arkadaş olmadığını dikkat çekici ifadelerle anlattı.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan modacı Kemal Doğulu, en son Gecenin Ucunda dizi ve Mitat isimli filmde oynayan Kadir Doğulu hakkında da konuştu.

Medyaya da yansıyan iki kardeş arasındaki mesafe Kemal Doğulu'nun da açıklaması ile yen bir boyut kazandı. Kemal Doğulu kayıtlara göre kardeş olduğunun altını çizmeyi ihmal etmedi. 

"KAN BAĞIM OLAN HERKESİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİLİM"

İşte Kemal Doğulu tarafından yapılan o açıklama: 

O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor. Hiç kimsenin bilmesine de gerek yok. Evet, kardeşimizi seçemeyiz. Bu bir mecburiyet. İnsanlar arkadaşlarını seçip onlardan kardeş yapabilir kendisine. Kan bağım olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Bu sadece onun için değil, hepsi için geçerli. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerim ile hem kardeş hem de arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere.

Kemal Doğulu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • 1903 2 ay önce Şikayet Et
    Açın ellerinizi handeye dua edin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!