Afra Saracoğlu Hande Erçel'i tahtından etti! "Güzellik bir yere kadar, projen kadar varsın!"

Yalı Çapkını dizisindeki Seyran rolüyle adından söz ettiren Afra Saracoğlu, Hande Erçel'in sıralamasını elinden aldı. Magazin yorumcuları Afra Saracoğlu'na övgüler yağdırırken, Hande Erçel hakkında "Hande'yi sadece dergi kapaklarında görürüz" ifadelerini kullandı.

Afra Saracoğlu Hande Erçel'i tahtından etti! "Güzellik bir yere kadar, projen kadar varsın!"
Afra Saracoğlu Hande Erçel'i tahtından etti! "Güzellik bir yere kadar, projen kadar varsın!"
GİRİŞ 11.12.2022 18:41 GÜNCELLEME 11.12.2022 18:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünyanın en prestijli sitelerinden biri olan IMDB'de Türk oyuncuların sıralamasında bir değişiklik yaşandı. Sürpriz değişiklik sosyal medyada gündem oldu. Listeye bomba gibi isimler giriş yaptı. İşte detaylar...

Daha önce Fazilet Hanım ve Kızları ve Kardeş Çocukları dizisi ile ekrana gelen Afra Saracoğlu şimdilerde popüler diziler arasında yer alan Yalı Çapkını dizisiyle adından söz ettiriyor. Dizide Seyran karakterini canlandıran oyuncu, IMDB sıralaması ile gündeme geldi. 

Yalı Çapkını Seyran 'Afra Saracoğlu' kimdir ve aslen nerelidir? Afra Saracoğlu oynadığı dizilerAfra Saracoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Oynadığı diziler

Afra Saracoğlu

BİRİNCİ SIRADA AFRA SARACOĞLU VAR

Uzun zamandan beri IMDB'de Türk oyuncular sıralamasında birinci sırada yer alan Hande Erçel sırasını Afra Saracoğlu'na kaptırdı. Yalı Çapkını dizisiyle kariyer basamaklarında üste kata çıkan Afra Saracoğlu Hande Erçel'i sıralamasını ikiye düşürdü. 

Hande Erçel

"HANDE'Yİ SADECE DERGİ KAPAKLARINDA GÖRÜRÜZ"

TV8 ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında da yer alan bu haberle ilgili Hande Erçel'in birkaç yıl içinde iyi bir projede yer almadığı sürece sadece dergi kapakları veya kozmetik reklamlarında görüleceği dile getirildi. Sunucu, Gülşen "Güzellik bir yere kadar. Projen kadar varsın." şeklinde değerlendirmede bulundu. 

İkinci Sayfa programı

"MERT RAMAZAN DEMİR'İ DE GÖRMEK İSTERDİK"

Programda yapılan yorumlarda listede Mert Ramazan Demir'in de olmasını gerektiği savunuldu. Ayrıca, 2023'te de yılın en iyi dizi çiftinin Afra Saracoğlu ve Mert Ramazan Demir olacağı ifade edildi. 

Yalı Çapkını oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını tam oyuncu kadrosu (resimli)Yalı Çapkını oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını dizisi hakkında tüm bilgiler

Mert Ramazan Demir ve Afra Saracoğlu

Afra Saraçoğlu'nun 'Hayır' dediği paylaşımdaki gizem çözüldü! Meğer evlilik teklifi yerine…Afra Saraçoğlu'nun 'Hayır' dediği paylaşımdaki gizem çözüldü! Meğer evlilik teklifi yerine…

LİSTEYE GİREN DİĞER OYUNCULAR

Listeye Afra Saracoğlu'ndan başka isimler de dahil oldu. Aynı listeye Can Yaman 3'üncü sıradan, Kerem Bürsin ise 4'üncü sıradan giriş yaptı. Ayça Ayşin Turan ise 5'inci sırada yerini aldı. İşte IMDB'de yer alan Türk oyuncular sıralaması:

  • 1- Afra Saracoğlu

  • 2- Hande Erçel

  • 3- Can Yaman

  • 4- Kerem Bürsin

  • 5- Ayça Ayşin Turan

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hande Eline su bile dökömez
    Cevapla
  • Gına 1 yıl önce Şikayet Et
    Ikisi de sadece görüntü, oyunculuk sıfır. Tek tip konuşma, ayni yuz ifadesi, oyuncu öyle olur mu? Hele Hande , Türkçe ana dili değil gibi, vurguları doğru yapamıyor.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Masa tenisi sahnesinde ki hali güzeldi...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereksizler listesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN yeni boyasıyla pist başında!
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje