Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? Hangi gün? Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosu (resimli)

ATV'nin dizisi Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları oldukça dikkat çekti. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hangi gün araştırma konusu oldu. Konusu ve oyuncu kadrosu ile merak uyandıran Bir Küçük Gün Işığı nerede çekildiği de merak edildi. İşte, merak edenler için Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? Hangi gün? Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosu (resimli)
Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? Hangi gün? Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosu (resimli)
GİRİŞ 05.12.2022 17:17 GÜNCELLEME 05.12.2022 17:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranında izleyici ile buluşan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, şimdiden heyecan doğurdu. Bir Küçük Gün Işığı oyuncu kadrosu bit hayli dikkat çekici. İşte merak edenler için Bir Küçük Gün Işığı dizisine ilişkin tüm detaylar...

Yapımcılığını Nazlı Heptürk ve NG Medya'nın üstlendiği dizi dram türünde piyasaya giriş yapıyor. Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün yazdığı  Bir Küçük Gün Işığı'nın yönetmen koltuğunda ise, Sakarya Fırat ve Sefirin Kızı gibi dizlerinde yönetmenliğini yapan Emre Kabakuşak oturmaktadır. 

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman?Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman?

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI HANGİ GÜN?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi her hafta Pazartesi günü saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi İtalya'da ve İstanbul'da çekilmektedir. 

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI OYUNCU KADROSU

İşte, yeni dizi, Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları...

Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman?Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman?

BERK OKTAY

Berk Oktay

2007'den beri oyunculuğa devam eden Berk Oktay, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oynamaktadır. En son Yasak Elma'da rol alan Oktay, bu dizide Fırat Soykök karakterini oynamaktadır. 

SERAY KAYA

Seray Kaya

2012'de Huzur Sokağı dizisi ile piyasaya giriş yapan Seray Kaya, bu dizinin bir diğer başrol oyuncudur. Ünlü oyuncu Seray Kaya en son Kuruluş Osman ve Mahkum dizisinde yer aldı. Dizide Elif rolündedir. 

TUĞÇE AÇIKGÖZ

Tuğçe Açıkgöz

2002'de Bizim Evin Halleri ile oyunculuğa merhaba diyen Tuğçe Açıkgöz, bu dizide Dila karakteri ile seyirci karşısına geçmektedir. Açıkgöz, en son Oğlum dizisindeki rolü ile adından söz ettirmişti. 

ESRA DERMANCIOĞLU

Esra Dermancıoğlu

53 yaşındaki Esra Dermancıoğlu bu dizide Ümran karakterine hayat vermektedir. Dermancıoğlu, en son Bir Zamanlar Çukurova ve Kaderimin Oyuncu dizilerinde oyunculuk performansı sergiledi. 

ŞEYMA KORKMAZ

Şeyma Korkmaz

Kuruluş Osman 'Mari' Şeyma Korkmaz kimdir? Şeyma Korkmaz kaç yaşında ve nereli? Ünlü eşi...Şeyma Korkmaz kimdir? Şeyma Korkmaz kaç yaşında ve nereli? Ünlü eşi...

Uzun yıllar boyunca gündüz kuşağı dizisinde rol alan ardından da Kuruluş Osman dizisinde boy gösteren Şeyma Korkmaz da dizinin kadrosunda yer almaktadır. Oyuncu Korkmaz, dizide Sude karakterini oynamaktadır. 

AZRA AKSU

Azra Aksu

Oyuncu Azra Aksu ise bu dizide Güneş karakterine hayat vermektedir. 

YILMAZ BAYRAKTAR

Yılmaz Bayraktar

Yılmaz Bayraktar da bu dizide rol almaktadır. 

GÜNEŞ HAYAT

Güneş Hayat

Oyuncu Güneş Hayat da Bir Küçük Gün Işığı dizisinde oynamaktadır. Dizide Mehveç karakterini oynamaktadır. 

BERAN KOTAN

Beran Kotan

Bir Küçük Gün Işığı oyuncularından bir diğeri ise Beran Kotan'dır. Dizide Alper karakterini oynayan Kotan, Menajerimi ara dizisindeki rolü ile akıllara kazınmıştı. 

GİZEM ÜNSAL

Gizem Ünsal

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile kamera karşısına geçen Gizem Ünsal, bu dizide Fulya karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

YİĞİT YAPICI

Yiğit Yapıcı

Siyah Beyaz Aşk, Hayaller ve Hayatlar dizilerinde rol alan Yiğit Yapıcı da dizinin kadrosundadır. Dizide Hakan karakterini oynamaktadır. 

YORUMLAR 1
  • Elif bozkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneşin annesi kim
    Cevapla