O Kız dizisi oyuncuları kimdir? O Kız'ın konusu ne? O Kız oyuncuları isimleri

Kanal D'de başlayan O Kız dizisi konusu bir hayli dikkat çekici. Oyuncu kadrosu oldukça kuvvetli olan O Kız dizisinin başlama tarihi de merak edildi. İşte, araştıranlar için O Kız dizisi oyuncuları ve diziye ilişkin diğer detaylar...

O Kız dizisi oyuncuları kimdir? O Kız'ın konusu ne? O Kız oyuncuları isimleri
O Kız dizisi oyuncuları kimdir? O Kız'ın konusu ne? O Kız oyuncuları isimleri
GİRİŞ 28.09.2022 17:45 GÜNCELLEME 28.09.2022 17:45

Kanal D'nin sevilen dizisi O Kız dizisi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oldukça kuvvetli oyuncu kadrosuna sahip olan O Kız dizisinin konusu ve diziye ilişkin diğer detaylar da merak edildi.

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği O Kız dizisinin senaryosunu Zalim İstanbul ve Masumiyet dizilerinin de senaristi Srıma Yanık yazmaktadır. dizinin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk ve Söz dizilerinin de yönetmeni olan Özlem Günhan oturmaktadır. 

O KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

O Kız dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılmaktadır. 

O KIZ DİZİ KONUSU

Kadir 45 yaşındadır. Ancak akıl yaşı ev olayları idrak edebilme seviyesi 5 yaşındaki bir çocuk ayarındadır. O Kız dizisinin ana konusu, Kadir'in çocuksu sevgisinin etrafındaki insanlara olan yansımasını kapsamaktadır. 

Dizi, diğer yandan da internet fenomeni olan Ozan'ın, bulunduğu ajansın patronu ile yaşadığı ilişki ve buna şahitlik eden temizlikçi Zeynep'in hikayesini anlatmaktadır. 

O KIZ DİZİSİ HANGİ GÜN?

O kız dizisi her hafta Çarşamba akşamı saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

O KIZ UYARLAMA MI?

O Kız dizisi bir uyarlama değildir. Türk yapımı bir dizidir. 

Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman?Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman?

O KIZ DİZİSİ OYUNCULARI

İşte, O kız oyuncu kadrosu...

ERKAN PETEKKAYA

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Erkan Petekkaya dizileri...Erkan Petekkaya kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Erkan Petekkaya dizileri...

Aslen Diyarbakır'lı olan ve 1998'den beri oyunculuk kariyerine devam eden Erkan Petekkaya O Kız dizisinin başrolündedir. En son Kırmızı Oda ve Sana Söz dizisinde başrol oynayan Petekkaya, bu dizide Kadir karakterini canlandırmaktadır. 

SEZİN AKBAŞOĞLU

Sezin Akbaşoğlu

Sezin Akbaşoğlulları kimdir ve kaç yaşındadır? Sezin Akbaşoğulları dizileri...Sezin Akbaşoğlulları kimdir ve kaç yaşındadır? Sezin Akbaşoğulları dizileri...

Yaklaşık 22 senedir oyunculuk kariyerine devam eden 41 yaşındaki oyuncu Sezin Akbaşoğlu, dizinin bir diğer başrol oyuncusudur. En son Uyanış Büyük Selçuklu ve Üç Kuruş'ta rol alan oyuncu bu dizide Sitare rolündedir. 

DİLİN DÖĞER

Dilin Döğer

O Kız 'Zeynep' Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer oynadığı diziler...O Kız 'Zeynep' Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer oynadığı diziler...

Oyunculuğa yeni başlayan Dilin Döğer de O Kız dizisinde rol almaktadır. Daha önce Ex Aşkım dizisinde oynayan Döğer, bu dizide Zeynep karakteriyle oyunculuk performansı sergilemektedir. 

CENGİZ ORHONLU

Cengiz Orhonlu

O Kız 'Ozan' Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu kimin torunu? Cengiz Orhonlu dizileri…O Kız 'Ozan' Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu kimin torunu? Cengiz Orhonlu dizileri…

Cengiz Orhonlu da dizinin başrolünde yer almaktadır. Dizide Ozan karakterine hayat vermektedir. 

AHMET MEKİN

Ahmet Mekin

O Kız'da rol alan bir diğer oyuncu ise 89 yaşındaki oyuncu Ahmet Mekin'dir. 1957'den beri oyunculuğa devam eden usta oyuncu, en son Filinta ve Kimse Bilmez dizilerinde boy gösterdi. Bu dizide ise İsmail karakterini oynamaktadır. 

AYTEN UNCUOĞLU

Ayten Uncuoğlu

1988'den beri kamera karşısında oyunculuk yapan Ayten Uncuoğlu da bu dizide Fatma karakterine hayat vermektedir. 76 yaşında oyuncu Uncuoğlu, en son Zümrüdüanka ve Kırmızı Oda dizilerinde yer aldı. 

ORHAN KILIÇ

Orhan Kılıç

22 yıldan beri oyunculuk kariyerini sürdüren Orhan Kılıç da O Kız oyuncu kadrosunda bulunmaktadır. Sağır Oda dizisi ile akıllara kazınan ve en son Diriliş Ertuğrul ve Azize dizilerinde boy gösteren oyuncu, bu dizide Fevzi karakterini oynamaktadır. 

MÜNİRE APAYDIN

Münire Apaydın

43 yaşında oyuncu Münire Apaydın da dizide boy gösteren isimlerden biri. En son Kırmızı Oda'da rol alan Apayadın, O Kız dizisinde Nimet karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

ASİYE DİNÇSOY

Asiye Dinçsoy

2008'den beri ekran karşısında olan Asiye Dinçsoy da O Kız dizisi kadrosunda yer almaktadır. En son, Güldür Güldür Show ve Kırmızı Oda'da oynayan Dinçsoy, dizide Türkan karakterine hayat vermektedir. 

ZEYNEP SÖNMEZ

Zeynep Sönmez

Daha önce oynadığı reklam filmleri ile tanınan Zeynep Sönmez de dizide yer alan isimlerden. Profesyonel anlamdaki ilk oyunculuk deneyimini bu dizi ile yaşayan Sönmez, dizide Seher karakterini canlandırmaktadır. 

MACİT KOPER

Macit Koper

Esn son Hakim dizisi ve Baba dizisinde rol alan Macit Koper de dizinin oyuncu kadrosundadır. 1978'den beri oyunculuk kariyerini devam ettiren oyuncu dizide İsmail karakterine hayat vermektedir. 

ILGIN ÇAKIR

Ilgın Çakır

Oyuncu Ilgın Çakır da O Kız dizisinde boy göstermektedir. Daha önce Sadir Alışık Tiyatrosu'nda da sahne alan oyuncu Ilgın Çakır, bu dizide Mine karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

MELİH SELÇUK

Melih Selçuk

Adını Feriha Koydum dizisi ile akıllara kazınan Melih Selçuk da bu dizinin kadrosunda yer almaktadır. En son Cenaze İşleri'nde rol alan oyuncu bu dizide Salih karakterini canlandırmaktadır. 

ECE EFE

Ece Efe

Oyuncu Ece Efe ise dizide İpek karakteri ile oyunculuk kariyerine devam etmektedir. 

GÖKTUĞ YILDIRIM

Göktuğ Yıldırım

Çocuk oyuncu Göktuğ Yıldırım ise dizide Mustafa rolü ile oyunculuk yapmaktadır. 

CEM KURTOĞLU

Cem Kurtoğlu

O Kız dizisi oyuncularından bir diğeri de Cem Kurtoğlu. Dizide Arkın karakterindedir. 

DENİZ BAKACAK

Deniz Bakacak

Deniz Bakacak ise dizinin Seda karakterini canlandıran oyuncusudur. 

MUSTAFA KONAK

Mustafa Konak

Oyuncu Mustafa Konak da O Kız dizisinin kadrosunda yer almaktadır. Dizide Yusuf karakteriyle oyunculuk performansı sergilemektedir. 

NEHİR GÖKDEMİR

Nehir Gökdemir

O Kız dizinin bir diğer oyuncusu ise Nehir Gökdemir. Dizide Esma karakterine hayat vermektedir. 

ÖZLEM BAŞKAYA

Özlem Başkaya

Oyuncu Özlem Başkaya da O Kız dizisi oyuncuları arasındadır. 

OGEDAY GİRİŞKEN

Ogeday Girişken

2017'de katıldığı ve şampiyon olduğu Survivor yarışması ile adını duyuran Ogeday Girişken de O Kız dizisinin kadrosuna katıldı. 2022'de de Survivor'da performans sergileyen ve en son Alparslan büyük Selçuklu dizisinde oynayan Girişken bu dizide Ozan karakteriyle oyunculuk kariyerine devam edecekken, ani bir kararla diziden ayrıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL