Masterchef Melih kimdir ve nerelidir? Masterchef Melih kimi kaybetti? Masterchef Melih elendi mi?

Masterchef'te mücadele eden Melih Berkay Gündüz bu hafta potada mücadele etti. Peki Melih Berkay Gündüz kimdir? Elendi mi? İşte tüm detaylar....

Masterchef Melih kimdir ve nerelidir? Masterchef Melih kimi kaybetti? Masterchef Melih elendi mi?
Masterchef Melih kimdir ve nerelidir? Masterchef Melih kimi kaybetti? Masterchef Melih elendi mi?
GİRİŞ 19.09.2022 09:16 GÜNCELLEME 19.09.2022 09:16

Melih Berkay Gündüz 2001'de Karabük'te dünyaya geldi.  Aslen Karabüklü'dür. Uluslararası tır şoförü olan Hüseyin Gündüz'ün evladıdır. Şimdilerde 21 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Bolu Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Liseden sonra Antalya'ya gitti ve orada restoranlarda çalıştı. 

6 yıldır profesyonel bir mutfakta çalışmaktadır. Son 3 yıldır İstanbul'da bir restoranda görev yapmaktadır. Babasının rahatsızlığından ötürü bir dönem İstanbul'daki işini yarım bırakacak Karabük'e gitti. Sonrasında yeniden İstanbul'a geri döndü. 

Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? Masterchef Metin Yavuz biyografisiMasterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? Masterchef Metin Yavuz biyografisi

Melih Berkay Gündüz

MASTERCHEF MELİH KİMİ KAYBETTİ?

Masterchef Melih, 2021'de babası Hüseyin Bey'i kaybetti. 

MASTERCHEF MELİH HİKAYESİ

Masterchef Melih'in babası uluslararası tır şoförü olarak görev yapıyordu. Babasının işi dolayısıyla gençlik döneminde de babası ile çok fazla zaman geçirme fırsatı elde edemedi. Daha sonra babası kanser hastalığına yakalandı.

Böbreklerinden rahatsız olan babasını da mutlu edebilmek adına 2021'de MasterChef'e katıldı. Programda babasının iyi olduğunu, hastalığın üstesinden geldiğini ifade etti, ancak babası gerçekten hastaydı. Televizyon erkanında babasını mutsuz etmemek adına babasının sağlık durumunun iyi olduğu söyledi. Babası ile jüri üyelerinin telefon görüşmesi de, MasterChef 2022 sezonuna damga vurmuştu. 

Melih Berkay Gündüz, MasterChef macerasından yaklaşık 10 gün sonra babasını kaybetti. 2021'de yaşadığı bu kayıp, Masterchef Melih'in hikayesidir. 

Masterchef Çağatay kimdir ve nerelidir? Masterchef Çağatay kaç yaşında? Masterchef Çağatay kimdir ve nerelidir? Masterchef Çağatay kaç yaşında?

MasterChef Melih

DAHA ÖNCE DE MASTERCHEF'E KATILDI

Melih Berkay Gündüz, MasterChef 2021'e de katıldı. İlk turu başarılı olarak geçti ve 3 evet aldı. İkinci turda elenerek MasterChef hayallerine veda etti. 

Masterchef Gamze Tosun kimdir? Masterchef Gamze kaç yaşında? Biyografisi...Masterchef Gamze Tosun kimdir? Masterchef Gamze kaç yaşında? Biyografisi...

MasterChef Melih biyografisi

MASTERTCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

MasterChef Melih, MasterChef 2022'ye yeniden katıldı. İlk turda başarılı bir tabak yaptı ve 3 evet aldı. 3'lü düelloda da yarışmayı kazandı ve üst tura çıktı. 6 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan bölümde, rakiplerini eleyerek ana kadroya sahip olan isim oldu. Ana kadroya dahil olan 6'ıncı isimdir. 

MASTERCHEF MELİH ELENDİ

MasterChef Melih 18 Eylül'de yayınlanan programda, rakibi Fatmanur ve Barış'a elendi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL