Masterchef Alican kimdir ve nerelidir? Hangi sezonda yarıştı, kaçıncı oldu? Bilinmeyen hayatı

Alican Yücesoy, Masterchef All Star'a dahil olduktan sonra en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Peki MasterChef Alican aslında kimdir? İşte, merak edenler için MasterChef Alican'ın biyografisi...

Masterchef Alican kimdir ve nerelidir? Hangi sezonda yarıştı, kaçıncı oldu? Bilinmeyen hayatı
Masterchef Alican kimdir ve nerelidir? Hangi sezonda yarıştı, kaçıncı oldu? Bilinmeyen hayatı
GİRİŞ 01.08.2023 13:08 GÜNCELLEME 01.08.2023 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MasterChef Alican 5 Ocak 1991'de Adana'da dünyaya geldi. Tam adı Alican Sabunsoy'dur. Aslen Adanalı'dır. Şimdilerde 32 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Adana'da geçiren Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu. 

Mutfağa oldukça ilgili olan Yücesoy, 20 yaşında meslek hayatına atıldı. Üniversitedeki bir hocası vasıtası ile aşçılığa başladı. Daha sonra okulunu yarım bıraktı.

MasterChef Alican

Bir önem Mersin'de bir kafeteryada çalıştı ve 2013'te İstanbul'a yerleşti. Burada 3 sene boyunca bir Çin restoranında çalışma fırsatı buldu. 

2016'da  İstanbul'da ünlü bir steakhouse restoranında görev alan Yücesoy, 2017'de Adana'ya döndü ve birkaç farklı restoranda aşçılık yaptı. En son bir suşi restoranında şef olarak görev yaptı. 

Aktif olarak mutfak sahasında boy gösteren Alican Yücesoy Masterchef'e katıldı. Yedek kadrodan ana kadroya geçen yarışmacı, programda oldukça büyük başarılara elde etti. 

MasterChef Alican biyografisi

HANGİ SEZONDA YARIŞTI?

Alican Yücesoy 2019'da Masterchef'e katıldı. 

MASTERCHEF ALİCAN KAÇINCI OLDU?

Masterchef Alican Cemre Uyanık'ın şampiyon olduğu sezonda 2'incilik elde etti. 

MASTERCHEF ALL STAR'A KATILDI

Masterchef Alican 2023'te TV8 ekranında yayınlanan Masterhef All star kadrosuna dahil oldu. 

YORUMLAR 2
  • Mehmet DOĞAN 5 ay önce Şikayet Et
    Beyefendi ve olgun bir kişilik. Güzel yüreğine hüzün değmesin. Başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Ali Çelik 9 ay önce Şikayet Et
    Milyonlarca insan açlık sınırındayken birileri Müslüman ülkesinde salyangoz satıyor ve birileri de hiç umursamıyor..... Milletin bütün değerleri televizyon ile alt üst oldu yetmedi şimdi birde her gencin elinde bir akıllı telefon telefon kendinden daha akıllı ve kendisini esir almış haberi yok.... Devlet çol acil çözüm bulmazsa bir kaç yıl içinde çok vahim bir ülke olacağız
    Cevapla