Masterchef kadrosundaki bu ayrılık çok konuşuldu! Şimdi yeni bir dönem başlıyor

Masterchef'te yine efsaneler yarışmalar ekrana geldi. Şef Danilo Zanna'nın tabağını yapan pota yarışmacıları kalmak için büyük gayret sarf etti. Peki 26 Aralık'ta elenen kim oldu? Dilara mı, Batuhan mı, Esra mı yoksa Alican mı?

Masterchef kadrosundaki bu ayrılık çok konuşuldu! Şimdi yeni bir dönem başlıyor
Masterchef kadrosundaki bu ayrılık çok konuşuldu! Şimdi yeni bir dönem başlıyor
GİRİŞ 30.11.2023 16:14 GÜNCELLEME 30.11.2023 16:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Masterchef'te bu hafta yeni bir döneme girildi. Yarışmacı sayılarının azalması ile eleme sisteminde bir takım değişiklikler meydana geldi. Tüm haftaki mücadelenin sonunda ise bir yarışmacı hayallerine elveda dedi.

Geçen hafta Ayaz Geçer'in şoke eden vedasının ardından yarışmada 12 kişi kalmış oldu. Yarışmacı sayısındaki düşüşle birlikte potada 7 kişi yerine 6 kişi yer almaya başladı. Yapılan takım oylamalarında 5, hafta sonundaki yarışmanın ardından ise 1 kişi potada yerini aldı. 

HAFTANIN TAKIMLARI

Bu hafta mavi takımda kaptan Alican, Cemre, Esra, Hasan, Barbaros, Dilara yarışırken; Kırmızı takımda kaptan Batuhan, Tahsin, Tolga, Kıvanç, Eren ve Sergen yarıştı. 

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Alican yaparken, Kırmızı takım kaptanlığı ile görevlendirilen isim Batuhan'dı. Hafta boyunca kızışan düellolarda kazanan 3-0 skor ile Kırmızı takım oldu.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunun sonunda kazanan Kırmızı olurken, Mavi takımda bireysel dokunulmazlık için çaba sarf edildi. Oyun sonucunda bireyseli kazanan Cemre Barbaros'u potaya gönderdi. Takım içindeki oylamada ise en çok oyu alan Dilara oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise Kırmızı galip, Mavi takım mağlup oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun neticesinde Esra dokunulmaz oldu ve potaya Hasan'ı gönderdi. Takımda oylamada ismi çıkan isim ise kaptan Alican oldu. 

Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise yeniden galip olan Kırmızı takım olurken Mavi takımda kalan son 2 yarışmacı Esra ve Cemre, potaya gitmemek için yarıştı. Yarışma sonunda Esra potaya giderken, Cemre takımında kendini kurtaran tek isim oldu. 

Tüm haftanın sonunda ise oynanan bireysel oyunda en başarısız yarışmacı olarak potaya giden isim Batuhan oldu.

İşte bu hafta potaya giden isimler:

  • Barbaros

  • Dilara

  • Hasan

  • Alican

  • Esra

  • Batuhan

İlk turdan geçen isimler Hasan ve Barbaros olurken, Esra, Batuhan, Alican ve Dilara son turda adeta savaş verdi. 

Kim Milyoner Olmak İster ile ortaya çıktı! Meğer herkes yanlış biliyormuş Kim Milyoner Olmak İster ile ortaya çıktı! Meğer herkes yanlış biliyormuş

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (26 KASIM)

Bu hafta Masterchef'e veda eden isim Alican oldu. 

Masterchef Alican kimdir ve nerelidir? Hangi sezonda yarıştı, kaçıncı oldu? Bilinmeyen hayatıMasterchef Alican kimdir ve nerelidir? Bilinmeyen hayatı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    acun da burdan köşeyi dönüyor millet de izliyorz
    Cevapla
  • EHSENE 5 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir program bizim kültürümüzde böyle abuk sabuk yayınlar yok. tamamen aileyi bozmaya yönelik programlar
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Memleketin başka meselesi yok mu? Kim elenirse elensin önemli mi? .....
    Cevapla
  • Doğu-Batı 5 ay önce Şikayet Et
    Artık sıktı bu program. Sergen ismindeki yarışmacı daha önce yarıştığı dönemde sütten çıkmış ak kaşık gibiydi. Bu dönemdeki yarışmada kepçelik vazifesi ona verilmiş. Sonucu belli olan yarışmayı izlemenin anlamı yok artık.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu arada Dilara nın tuz olayını da şefler bir güzel kapatıverdi başkası olsa anında yüzüne vururlardı reyting için hep şov
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."