Cansu Dere o projeye evet dedi! Kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Sadakatsiz dizisindeki performansının ardından Şahsiyet dizisi için kolları sıvayan Cansu Dere yeni bir reklam anlaşması yaptı. Ünlü oyuncu Cansu Dere'nin reklamdan milyonlar kazanacağı öğrenildi. Alacağı ücreti duyanlar kulaklarına inanamadı.

Cansu Dere o projeye evet dedi! Kazanacağı ücret dudak uçuklattı
Cansu Dere o projeye evet dedi! Kazanacağı ücret dudak uçuklattı
GİRİŞ 01.12.2023 12:58 GÜNCELLEME 01.12.2023 12:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2004'den beri oyunculuk kariyerinde ilerleyen ve çok sayıda rekortmen dizide çalışma fırsatı elde eden Cansu Dere yeni bir reklam anlaşması imzaladı. Ödüllü oyuncu Cansu Dere'nin bu reklam karşılığında kazanacağını ücret ağızları bıraktı.

2009-2011 arasında Ezel dizisinde Eyşan rolü ile akıllara kazınan ve en son Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisi ile adından söz ettiren Cansu Dere bu kez de bir kozmetik markası ile anlaşmaya vardı.

Kim Milyoner Olmak İster'de herkesin yanlış bildiği gerçek ortaya çıktıKim Milyoner Olmak İster'de herkesin yanlış bildiği gerçek ortaya çıktı

Cansu Dere

Günümüzde, dijital ortamda yayınlanan Şahsiyet dizisinin 2. sezonunda da oyuncu kadrosunda yer alan Cansu Dere'nin bir kozmetik firmasının reklam yüzü olmayı kabul ettiği ve çekimlerinin başladığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, bugüne dek çok sayıda dizi, sinema filmi ve reklam filminde Cansu Dere, oynayacağı bu reklam filmi için tam 10 Milyon Türk Lirası alacak. 

Masterchef kadrosundaki bu ayrılık çok konuşuldu! Şimdiden sonra yeni bir dönem başlıyorMasterchef kadrosundaki bu ayrılık çok konuşuldu! Şimdiden sonra yeni bir dönem başlıyor

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    boş beleş işlerle milleti uyutuyorlar
    Cevapla
  • tenzile 5 ay önce Şikayet Et
    ayni fikirdeyim vatana millete ne faydasi imana terbiyeye ahlaka ne faydasi var bu diziler cogaldikca ahlak bozuldu
    Cevapla
  • Öğretmen 5 ay önce Şikayet Et
    Vatana millete ne fayda var yaptıkları işin, nesillere zararı var. Onlar bozuyor biz düzeltmeye uğraşıyoruz. Bir ters orantı var sanki gelir kısmında hakedilişlikte. Bu arada eğitimciyim, senin ne faydan var denirse
    Cevapla
  • ??? 5 ay önce Şikayet Et
    Şu ünlülerin aldığı paraları söylüyorsunuz da ne kadar vergi veriyorlar onları da söyleyin.
    Cevapla
  • erdem değer 5 ay önce Şikayet Et
    yetenekli oyuncu. kazancının hakkını veriyor. meşhur olmak için de namahrem yerlerini teşhir etmiyor. kimseyle polemiğe de girdiğini görmedik. altınlı kahve de içmedi şimdiye dek. yani helal olsun ne diyelim?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi