Müge Anlı "Ben olsam öldürürüm" dedi, Armağan Çağlayan çıldırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, programına konuk olan bir kadının aldatılması ve üzerine kuma getirilmesi olayını duyunca sert tepkiler verdi. Konuya ilişkin "Öldürmek için fırsat kollarım" diyen Müge Anlı'ya tepki ise Armağan Çağlayan'dan geldi.

Müge Anlı "Ben olsam öldürürüm" dedi, Armağan Çağlayan çıldırdı!
Müge Anlı "Ben olsam öldürürüm" dedi, Armağan Çağlayan çıldırdı!
GİRİŞ 24.11.2023 10:25 GÜNCELLEME 24.11.2023 11:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

15 yıldan beri ATV ekranında Müge Anlı İle Tatlı Sert programını sunan ve geçtiğimiz sene Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, bir kadının aldatılıp, üstüne de kuma getirildiğini duyunca adeta çılgına döndü.

Sunucu Müge Anlı'nın programında işlediği konulardan biri de Denizli'de işlenen Hatice Çaltı cinayetin aydınlatılmasıydı. Konuyla ilgili detaylar konuşulurken, bir kadının aldatıldığını, üzerine de kuma getirildiği ortaya çıktı.

Bunun üzerine Müge Anlı ardından çok konuşulacak şu sözlere imza attı: 

Bunu yayında söylemek belki doğru bir şey değil ama ben içimden geçeni söyleyeyim. Ben o kadını öldürmek için kollarım be. Sol yanım dediğim adam eve başka bir kadını getirecek, bana nikah kıymamış ve üç çocuğuma rağmen... Gidecek o iki çocuklu kadına nikah kıyacak ve benim evime getirecek. Ben onu bir şekilde öldürürüm. Öldürün demiyorum ama içindeki duygu bu olur. 

Acun'dan Yıldız Tilbe hakkında şaşırtan itirafı! 'Ölsen çalışamazsın'Acun'dan Yıldız Tilbe hakkında şaşırtan itirafı! "Ölsen çalışamazsın"

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN TEPKİ!

Müge Anlı'nın konuya ilişkin yorumları sosyal medyada gündem oldu. Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan ise Müge Anlı'nın söylediklerine twittter (X) hesabı üzerinden tepki gösterdi. 

Armağan Çağlayan yaptığı paylaşımda "Müge Anlı da delirdi! Bayağı bayağı!" ifadelerini kullandı.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Dadaş 4 ay önce Şikayet Et
    adam doğru söylemiş
    Cevapla
  • Konyalı 5 ay önce Şikayet Et
    Müge Anlı ve buna benzer programlar yapanlar her kimse, ülkemiz insanlarını dedikoducu yaptılar. Yerlerde gezen ahlâk, iyice dibe çöktü. RTÜK neden bu programlara izin verir anlaşılır gibi değil
    Cevapla
  • Birtürk 5 ay önce Şikayet Et
    Kadın ahlaktan yana oyunu kullanmiş'
    Cevapla
  • Tamo 5 ay önce Şikayet Et
    O boyun damarları hiç normal değil zaten başkada kimsede görmedim.
    Cevapla
  • isimsiz 5 ay önce Şikayet Et
    Mügecim seviyorum seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı