Acun'dan Yıldız Tilbe hakkında böyle itirafta bulundu: Ölsen çalışamazsın dediler

Medya dünyasının önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı samimi açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı "Çalışırken en çok zorlandığınız ünlü kimdir?" sorusuna verdiği yanıtla ters köşe yaptı. Yıldız Tilbe hakkında söyledikleri ile ağızları açık bıraktı.

Acun'dan Yıldız Tilbe hakkında böyle itirafta bulundu: Ölsen çalışamazsın dediler
Acun'dan Yıldız Tilbe hakkında böyle itirafta bulundu: Ölsen çalışamazsın dediler
GİRİŞ 01.12.2023 10:29 GÜNCELLEME 01.12.2023 10:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

1991'den beri sektörün içinde yer alan Acun Ilıcalı, yaptığı programlar ile televizyon dünyasına damga vuran isimlerden biri. Ünlü yapımcı, O Ses Türkiye, Survivor, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Yoksa Rüya mı, Var mısın Yok musun, Fear Factor, Göz6 de dahil olmak üzere 10'dan fazla programıyla adından söz ettirdi. 

TV8'in ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı katıldığı bir programda sorulan sorulara verdiği samimi yanıtlar ile gündeme geldi. Programın en dikkat çekici sorularından biri de "Çalışırken en çok zorlandığınız ünlü kimdir?" sorusuydu.

Müge Anlı 'Ben olsam öldürürüm' dedi, Armağan Çağlayan çıldırdı! Müge Anlı "Ben olsam öldürürüm" dedi, Armağan Çağlayan çıldırdı!

Ünlü iş insanı Ilıcalı, Youtube üzerinden katıldığı bu programda O Ses Türkiye'de jüri olarak birlikte çalıştığı Yıldız Tilbe'den söz etti. Ilıcalı, O Ses Türkiye döneminde çok değerli sanatçılar ile tanıştığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: Yıldız Tilbe için ölsen çalışamazsın, çok zordur dediler.

Acun Ilıcalı, kendisine edilen tüm sözlere rağmen 2017-2018 sezonunda Yıldız Tilbe ile çok güzel bir çalışma yaptığını "Yıldız'la olduğumuz her dakika çok güzel geçti" sözleri ile ifade etti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Samsun 5 ay önce Şikayet Et
    Yıldız tilbe iyi sanatçı acunun programını seyreymem yıldız abla gerçek bir sanatcı
    Cevapla
  • diloşcuk 5 ay önce Şikayet Et
    Haklısınız acun boş
    Cevapla
  • Hans 5 ay önce Şikayet Et
    Haram yiyen acun, iblisin kucağında değil hiç olmazsa senin gibi...!
    Cevapla
  • diloştilbe 5 ay önce Şikayet Et
    Tüm yildizcilar yorum yazin buraya
    Cevapla
  • Çayırovalı 5 ay önce Şikayet Et
    Yaşayan Yeryüzü Şeytanı İtrail Hakkında Tek Sözünü Tek Bir Cümlesini Duydunuzmu. Duyamazsınız. Çünkü Yarın -0- a İner. Bilmem Anlatabildimmi.
    Cevapla
  • dumrul 5 ay önce Şikayet Et
    Demek ki, bu işler patronluk taslamayla olmuyormuş.. İşi sanat üretmek olan kişilerle çalışmak da bu egonun, güçlü hissiyatları tanıyan, bilen patronlara ihtiyaç olduğunun ispatıdır. Acun bey, magazinden gelme olduğundan, bu işleri de iyi bildiği katettiği yoldan bellidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı