Kuruluş Osman 'Gonca Hatun' Belgin Şimşek kimdir? Belgin Şimşek'in oynadığı diziler

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman'da Gonca Hatun karakterini canlandıran Belgin Şimşek oldukça dikkat etti. Bunun üzerine Belgin Şimşek'in hayatı ve kariyeri ile ilgili araştırmalar yapıldı. İşte, Belgin Şimşek'in biyografisi...

Kuruluş Osman 'Gonca Hatun' Belgin Şimşek kimdir? Belgin Şimşek'in oynadığı diziler
Kuruluş Osman 'Gonca Hatun' Belgin Şimşek kimdir? Belgin Şimşek'in oynadığı diziler
GİRİŞ 13.03.2024 18:50 GÜNCELLEME 13.03.2024 20:06

Belgin Şimşek 2000'de İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 24 yaşındadır.

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Belgin Şimşek ilk, orta ve lise öğrenimine devam ederken annesinin de istediği ile polis olma hayalleri kuruyordu. Liseden sonra tiyatro kursuna gitmeye başladı. Diğer yandan da iş hayatına atıldı ve çeşitli işler yaptı. 

Sahnede olmayı sevdiğini fark eden Belgin Şimşek oyuncu olmaya karar verdi ve tiyatro oyunlarında boy gösterdi. 24. Sadri Alışık Tiyatro ve sinema ödüllerinde ödül aldı ve dizilerde de rol almaya başladı.

Kuruluş Osman 'Alaaddin Bey' Faruk Aran kimdir? Ömer Faruk Aran'ın oynadığı diziler...Kuruluş Osman 'Alaaddin Bey' Faruk Aran kimdir? Ömer Faruk Aran'ın oynadığı diziler...

 Belgin Şimşek

Kamera önünde ilk oyunculuk tecrübesini 2021'de Benim Hayatım isimli dizi ile yaşadı. Poro Menajerlik kapsamında kariyerine devam eden oyuncu daha sonra birçok dizide oynama fırsatı elde etti. 

En son Dünya Bu'da rol alan oyuncu Belgin Şimşek, günümüzde ise ATV ekranında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman'da oyunculuk performansı sergilemektedir. Dizide Gonca Hatun karakterine hayat vermektedir. 

Kuruluş Osman Gonca Hatun

KURULUŞ OSMAN'IN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2021 - Benim Hayatım (dizi)

  • 2022 - Yasak Elma (dizi)

  • 2022 - Canım annem (dizi)

  • 2023 - Dünya Bu (dizi)

  • 2024 - Kuruluş Osman (dizi)

 Belgin Şimşek'in biyografisi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL